Aika toimia

Vain muutos on pysyvää - ja nopeampaa kuin koskaan. Tietoa tarvitaan tässä ja nyt, mieluiten ajoissa ja etukäteen. Tiukat kasvutavoitteet, kiristyvä kilpailu sekä asiakkaiden ja henkilöstön vaatimukset edellyttävät niin liikkeenjohtoa kuin tietohallintoa uudistumaan.

Muuttuvat liiketoimintamallit, parempi asiakaskokemus, ennustettavuus ja kustannusten skaalautuvuus tarvitsevat jatkuvasti sujuvampia prosesseja kenttätyöstä ylimpään johtoon ja asiakasrajapintaan.

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa liiketoimintaasi

Meiltä löydät tarpeitasi vastaavat toiminnanohjausjärjestelmät, toimitpa sitten PK-sektorilla tai globaalisti. Valitsemme ja toteutamme ratkaisut tukemaan liiketoimintaasi, ei toisinpäin. Autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä ja huomioimaan toimialan eri näkökulmat. Tuomme käyttöösi eri toimialojen parhaat käytännöt.

Olemme globaali kumppanisi, joka toimii lähellä sinua. Palveluksessasi ovat osaajat Suomessa, mutta voit helposti hyödyntää koko globaalin organisaatiomme tuen. Tämä takaa korkealaatuisen palvelun sekä ketterän toteutuksen.

 

 


 

Miksi toiminnanohjausjärjestelmä CGI:ltä?

Aloitamme siitä, mihin aiemmat toimittajasi lopettivat. Konkretisoimme mahdollisuudet, määrittelemme realistiset tavoitteet sekä valitsemme tarvitsemasi ratkaisut. Minimoimme riskit ketterin kokeiluin ja huolehdimme muutosvalmiudesta. 

Sen sijaan, että laajentaisimme toiminnanohjausjärjestelmääsi mahdollisimman monelle liiketoiminnan osa-alueelle, varmistamme reaaliaikaiset ja avoimet rajapinnat sekä liitettävyyden ulkoisiin palveluihin ja sovelluksiin.

Pilvipalvelut, kuten esimerkiksi monet asiakkuudenhallinta- ja verkkokaupparatkaisut, muodostavat yhdessä toiminnanohjausjärjestelmäsi kanssa saumattoman kokonaisuuden. Käyttäjille palvelupohjainen lähestymistapa merkitsee helppokäyttöisyyttä, vähemmän turhia rutiineja sekä ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatonta työskentelyä.

Jatkossa varmistamme toiminnanohjausjärjestelmäsi tietoturvallisen käytön sekä tavoitteitasi vastaavan kehittämisen. Valikoimamme kattaa niin perinteiset kuin SaaS-, data- ja analytiikka- sekä pilvipalvelut. Ajattelemme liiketoimintasi parasta vuosien päähän kasvustrategiaasi kehittäen, palvellen sinua yksittäisten projektien sijaan alusta loppuun. Voit luottaa siihen, että asiasi etenee nyt ja tulevaisuudessa.

Tehtävämme on toteuttaa tulevaisuuden visiosi. Muutamme haasteet mahdollisuuksiksi ja konkretisoimme hyötysi. Sinä kysyt, me vastaamme. Ja teemme sen, minkä lupaamme

Tutustu toiminnanohjausjärjestelmiimme

Aromi ruokapalveluiden toiminnanohjausjärjestelmä
C9000 teollisuuden toimialalle
CGI Profio360 projektiohjautuvaan liiketoimintaan
Dafo tekstiili- ja muotialalle
eGD ja G10 graafisen alan yrityksille
Essi verkkokaupan ratkaisu
IT4Cargo kuljetusten hallintaan ja tulliasiointiin
Koki kiinteistötietojärjestelmä
Kolibri energia- ja vesitoimialalle
LS Central - kaupan alan toiminnanohjausratkaisu
Microsoft Dynamics 365 - toiminnanohjaus ja asiakkuudenhallinta
Mobilog liikkuvaan työhön
Powered teollisuuden toimialalle
Raindance talouden- ja toiminnanohjaus
SAP ja SAP S/4HANA-toiminnanohjausratkaisut
Sonet Premium yrityksille ja yhteisöille
Pro economica - toimiva ja tuotteistettu taloushallinto

 


 

Elinvoimainen talous vaatii toimialaspesifit toiminnanohjausjärjestelmät. Toiminnanohjausjärjestelmämme tukevat toimialan erityispiirteitä ja prosesseja sekä vastaavat liiketoiminnan vaatimuksiin niin suurissa, globaaleissa kuin pienemmissäkin yrityksissä.

 

TOIMINTATAPOJEN YHTENÄISTÄMINEN VAUHDITTAA LEHTO GROUPIN KASVUA

Lehto Group tarvitsi kumppanin tukemaan yhtiön vahvaa kasvua. CGI:n toimittaman toiminnanohjausjärjestelmän avulla Lehto Group on moninkertaistanut kasvunsa ja listautunut pörssiin, jolloin vaatimukset mm. raportoinnin osalta ovat kasvaneet.

Tutustu, miten moderni toiminnanohjaus tukee Lehto Groupin toimintaa..

HANAA TOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

Elintarvikeyhtiö Raisio päivitti SAP-järjestelmänsä uuden sukupolven SAP S/4HANAan ja uudisti samalla toiminnanohjaustaan ketterämmäksi sekä reaaliaikaisti taloushallinnon ja logistiikan toimintojaan. Ratkaisun avulla Raisio voi myös tuoda helppokäyttöiset ja mobiilit käyttöliittymät erilaisille käyttäjäryhmille.

Lue lisää siitä, miten Raisio avasi Suomen SAP S/4HANA -aikakauden..

Case Raisio SAP S/4HANA

TALOUSHALLINTO PILVIPALVELUNA HELSINGIN SEUDUN LIIKENNE -KUNTAYHTYMÄLLE

CGI tarjosi ratkaisun HSL:n tavoitteeseen nykyaikaistaa taloushallinnon työtehtäviä Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations -pilvipalvelun avulla. HSL:n järjestelmä on ensimmäisiä Dynamics 365 -käyttöönottoja Suomessa. 

Tutustu toteutukseen tarkemmin..

MINIMANI PANOSTAA ASIAKASKOKEMUKSEEN ITSEPALVELUKASSOJEN AVULLA

Minimanin myymäläuudistuksen yhteydessä nykyistä kassaratkaisua laajennettiin itsepalvelukassatoiminnallisuudella, jossa perinteisen pikakassan lisäksi otettiin käyttöön itsepalvelulinjakassa. Ratkaisussa korostuu etenkin asiakaslähtöisyys ja helppokäyttöisyys.

 

Inspiroidu Minimanin uudistuksesta...

MÄÄRÄÄKÖ MUUTOS VAI SEN JOHTAJA?

Miten toiminnanohjaus muuttui kasvun jarrusta liiketoiminnan ajuriksi?

Älä anna muutoksen viedä, vaan valitse kuskin paikka ja ota ohjat omiin käsiisi! Lataa maksuton oppaamme ja tutustu nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksiin muutostilanteissa.

Lataa eKirja

Asiantuntijoidemme ajatuksia