Onko toiminnassasi jatkuvasti muutoksia, jotka vaativat nopeaa reagointia työvuorosuunnittelulta? Onko kokonaisuuden hallinta vaikeaa useiden erilaisten toimipaikkojen verkossa? Tuoko useiden ammattiryhmien ja työtehtävien koordinointi välillä harmaita hiuksia? Yhdessä Helsingin ...
CGI on käynnistänyt siivouspalvelujen digitalisointiprojektin yhteistyössä Lindströmin ja ISS Palvelujen kanssa. CGI:n toimitiloissa olevat Lindströmin käsipyyhelaitteet lähettävät automaattisen palvelupyynnön ISS:n siivoojien mobiililaitteisiin, kun käsipyyhkeen loppuminen lähestyy.

Kenttätyön hallinta ja koordinointi on haasteena useilla toimialoilla, joka saattaa usein perustua Excelien ja puhelinrinkien viidakkoon. Mobilog tuo selkeän ratkaisun helpottamaan niin työntekijän kuin työsuunnittelijan arkea.

Liikkuvan työn toiminnanohjausratkaisumme avulla esimiehet ja työnohjaajat pystyvät ketterästi suunnittelemaan, optimoimaan ja seuraamaan liikkuvien työntekijöiden töiden suoritusta. Muutoksiin reagointi ja työvuorojen muokkaaminen on vaivatonta esimerkiksi sairastapausten sattuessa.

Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla kentällä liikkuvat työntekijät näkevät kaikki tarvittavat tiedot työtehtävistään, sekä pystyvät raportoimaan toteutuneet työt hetkessä.

Mobilog auttaa yli 18 000 liikkuva työntekijää saavuttamaan päivittäin tavoitteensa helpommin ja läpinäkyvämmin. Mobilogia käytetään kautta Suomen aina Hangosta Sodankylään ja Mobilogin avulla suoritettavat työt vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisten arkeen.

 

Mobilog in figures

Hyödyt työntekijälle

 

 • Kaikki työhön tarvittava tieto kulkee mukana ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Työsuunnitelmat ovat läpinäkyviä ja tasapuolisia.

 • Työajan ja työtehtävien raportointi onnistuu helposti mobiililaitteella asiakastyön lomassa.

 • Kun tehtävät kirjataan kentällä, tiedot siirtyvät automaattisesti myös muihin järjestelmiin!

 

 

 

Hyödyt työnohjaajalle

 

 • Työnohjaussovelluksen tarjoaman kokonaiskuvan avulla töiden suunnittelu ja jakaminen sujuu vaivattomasti.

 • Optimointi takaa, että nappia painamalla oikea henkilö on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja vieläpä optimaalista reittiä pitkin.

 • Manuaalinen työ vähenee ja asiakaslaskutus automatisoituu.

 • Palkkakorjausten määrä laskee, kun palkat maksetaan toteuman mukaan.

 • Tarkat ja reaaliaikaiset raportit auttavat parantamaan
  laatua ja suunnittelemaan toimintaa eri tiimeissä.

 

 

 

Toimialaratkaisut

Kotihoito Mukana - Sosiaali- ja terveysalan toiminnanohjaus, joka on laajasti käytössä eri kaupungeissa ja kunnissa.

Kiinteistöpalvelut - Kiinteistöhuollon ratkaisu, jolla ohjaat huoltotyöntekijöitä joustavasti ja raportoit tunnit reaaliaikaisesti.

Titania Työnohjaus - kokonaisvaltainen sairaalatilojen huoltotöiden resurssoinnin ratkaisu.

Tapahtumat Mukana - tapahtumatuottamisen toiminnanohjaus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen työtehtävien seurannan sekä nopean reagoinnin muutoksiin

Koulutuslaitokset - kiinteistöhuollon ja kampuspalveluiden toiminnanohjausta joustavasti ja tehokkaasti.

Muu liikkuva työ - Mobilog on toimialariippumaton ratkaisu, joka toimii stand-alone ratkaisuna tai joka voidaan integroida useimpiin jo käytössä oleviin taustajärjestelmiin.

Asiakasreferenssit

RTK-Palvelu

Sodankylä

Keski-Satakunta ja Vaasa

Järvenpää

Loimaan kotihoito

Loviisan kaupunki

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut

Lassila & Tikanoja

ISS

Lindström