Mobilog on työkalu liikkuvan työn hallintaan. Sen avulla esimiehet voivat suunnitella, seurata ja optimoida liikkuvien työntekijöidensä töiden suoritusta. Ratkaisu tehostaa arkea niin esimeihelle kuin työnsuunnittelijallekin.
Webinaari: Konsultointi ja analytiikka kotihoidon kehittämisen tueksi, Case Nakkilan kotihoito Kotihoidon palveluja tarjoavat asiakkaamme ovat kohdanneet haasteita toiminnan suunnittelussa, kehittämisessä ja mittaamisessa. Oikeilla työkaluilla kotihoidon työn sisältö saadaan läpinäkyväksi ja työsuunnittelu pohjautumaan oikeaan dataan. Webinaarissa asiantuntijamme Topias Makkonen ...

Kenttätyön hallinta ja koordinointi voi olla tehotonta ja sekavaa, sillä se usein perustuu Excel-taulukoiden ja puhelinrinkien viidakkoon. Liikkuvan työn toiminnanohjausratkaisu Mobilog tuo selkeän ratkaisun helpottamaan liikkuvan työn ja työsuunnittelun arkea taaten enemmän aikaa välittömään asiakastyöhön.

Mobilogin avulla esimiehet ja työnohjaajat pystyvät ketterästi suunnittelemaan ja seuraamaan työntekijöiden töitä sekä reagoimaan muutoksiin helposti. Liikkuvat työntekijät näkevät työtehtävien tiedot mobiilisovelluksesta, jolla he myös raportoivat toteutuneet työt hetkessä.

Mobilog optimoi työntekijöiden ajoreitit, jolloin pystytään tehostamaan paitsi kenttätyöläisten ajankäyttöä, myös pienentämään hiilijalanjälkeä.

Mobilog on toimialariippumaton ratkaisu. Sen voi integroida useimpiin käytössä oleviin taustajärjestelmiin, kuten palkanmaksu- tai laskutusohjelmiin tai ottaa käyttöön stand-alone ratkaisuna. Mobilogin avulla suoritettavat työt vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisen arkeen!

 

Mobilog in figures

Hyödyt työntekijälle

 

 • Kaikki työhön tarvittava tieto kulkee mukana ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Työsuunnitelmat ovat läpinäkyviä ja tasapuolisia.

 • Työajan ja työtehtävien raportointi onnistuu helposti mobiililaitteella asiakastyön lomassa.

 • Kun tehtävät kirjataan kentällä, tiedot siirtyvät automaattisesti myös muihin järjestelmiin!

 

 

 

Hyödyt työnohjaajalle

 

 • Työnohjaussovelluksen tarjoaman kokonaiskuvan avulla töiden suunnittelu ja jakaminen sujuu vaivattomasti.

 • Optimointi takaa, että nappia painamalla oikea henkilö on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja vieläpä optimaalista reittiä pitkin.

 • Manuaalinen työ vähenee ja asiakaslaskutus automatisoituu.

 • Palkkakorjausten määrä laskee, kun palkat maksetaan toteuman mukaan.

 • Tarkat ja reaaliaikaiset raportit auttavat parantamaan
  laatua ja suunnittelemaan toimintaa eri tiimeissä.

 

 

 

Toimialaratkaisut

Kotihoito Mukana - Sosiaali- ja terveysalan toiminnanohjaus, joka on laajasti käytössä eri kaupungeissa ja kunnissa.

Kiinteistöpalvelut - Kiinteistöhuollon ratkaisu, jolla ohjaat huoltotyöntekijöitä joustavasti ja raportoit tunnit reaaliaikaisesti.

Titania Työnohjaus - kokonaisvaltainen sairaalatilojen huoltotöiden resurssoinnin ratkaisu.

Tapahtumat Mukana - tapahtumatuottamisen toiminnanohjaus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen työtehtävien seurannan sekä nopean reagoinnin muutoksiin

Koulutuslaitokset - kiinteistöhuollon ja kampuspalveluiden toiminnanohjausta joustavasti ja tehokkaasti.

Muu liikkuva työ - Mobilog on toimialariippumaton ratkaisu, joka toimii stand-alone ratkaisuna tai joka voidaan integroida useimpiin jo käytössä oleviin taustajärjestelmiin.

Asiakasreferenssit

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut

ISS

Järvenpää

Keski-Satakunta ja Vaasa

Keski-Satakunta, Nakkila

Lassila & Tikanoja

Lindström

Loimaan kotihoito

Loviisan kaupunki

RTK-Palvelu

Sodankylä