Sonet ja Sonet Premium

Kotimainen tietojärjestelmä

Sonet on Suomessa laajasti käytössä oleva tietojärjestelmä (ERP), joka soveltuu hyvin yritysten ja yhteisöjen henkilöstön-, toiminnan- ja taloudenohjaukseen. Sonetia käyttää yli 1000 erilaista yritystä ja julkisyhteisöä Suomessa.

Sonet on monipuolinen kokonaisuus, jonka avulla yrityksen koko toimintaketju hoituu reaaliajassa. Integrointi muihin ohjelmistoihin on joustavaa. Lisäarvoratkaisuillamme Sonetin käyttöä on mahdollista laajentaa hyvin monipuolisiin ja vaativiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijamme huolehtivat, että Sonetissa on huomioitu aina viimeisimmät lainsäädännön vaatimukset

Sonet Premium – ratkaisu nykyajan haasteisiin

Sonet Premium on kehitetty pitkällä kokemuksella ja se perustuu Sonetin tietotekniikkaan ja liiketoiminnan tuntemukseen, ymmärrykseen ja osaamiseen. Ratkaisuun on yhdistetty nykyaikainen teknologialaaja toiminnallisuus ja helppo käytettävyys. Sonet Premium on mahdollista saada myös palveluna.

Sonet Premium on tehokas ja sitä on ketterä käyttää. Tiedon etsiminen on helppoa, työajan käyttö tehostuu ja tekeminen järkeistyy. Roolipohjaiset näkymät ja kevyet valikkorakenteet tukevat käyttäjän työtä.

Sonet Premium kokonaisratkaisukaavio

Henkilöstönohjaus

Henkilöstönohjaus on kiinteä kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Se yhtenäistää toimintotapoja ja automatisoi tiedon kulun. Henkilöstönohjaus tarjoaa tehokkaan työkalun johdolle, henkilöstöhallinnolle ja työntekijöille.

Taloudenohjaus

Taloudenohjaus on laaja ja aidosti reaaliaikainen kokonaisuus. Sen ansiosta yrityksen johto näkee taloutta koskevat tiedot milloin tahansa ja missä tahansa.

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjauksen avulla voi ohjata ja kehittää liiketoimintaa. Yrityksen koko toimintoketju hankinnasta ja myyntitilauksesta tavaran valmistukseen, toimitukseen ja laskutukseen voidaan hoitaa tehokkaasti reaaliajassa.

Analysointiratkaisu

Analysointiratkaisu on kehitetty henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjauksen tietojen helppoon ja joustavaan raportointiin, analysointiin ja yhdistelyyn. Ratkaisu sisältää mahdollisuudet monipuolisiin suodatuksiin, ryhmittelyihin, porautumisiin ja grafiikan tuottamiseen.

Mobiiliratkaisu

Mobiiliratkaisu mahdollistaa Sonetin ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn. Sen avulla eri toimintoja käytetään kosketusnäyttöisillä mobiililaitteilla. Esimerkiksi matka-assistentilla matkalasku onnistuu muutamalla napin painalluksella matkan aikana.

Tutustu Sonetiin ja Sonet Premiumiin tarkemmin tuotesivuillamme: www.sonet.fi