Teknologian rooli liiketoiminnan kehittämisessä on merkittävä. Muutosjohtajana sinua varmasti kiinnostavat digiajan teknologiat ja integraatiot, joiden avulla voit kehittää liiketoimintaa. Oppaassa annamme konkreettisia neuvoja liiketoimintaprosessien uudistamiseen. Nämä neuvot auttavat hahmottamaan nykytilaa ja tulevaisuutta sekä johtamaan muutosta!

D365 mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin

Dynamics 365 -sovellukset toimivat erinomaisesti yksin - ja saumattomasti yhdessä. Valitse kokonaisuus, joka sopii liiketoimintasi tarpeisiin ja muuta valintoja tarpeiden muuttuessa.

Miksi Dynamics 365?
  • Yhdistää toiminnanohjauksen (ERP) ja asiakkuudenhallinnan (CRM) yhdeksi kokonaisuudeksi.
  • Tarjoaa työkalut niin liiketoimintaprosessien tehostamiseen, myynnin kasvattamiseen, kunnossapidon, huollon ja tuotannon hallintaan kuin asiakaspalveluun.
  • On aina ajan tasalla: pilvipohjaisena SaaS-ratkaisuna sovellukset kehittyvät jatkuvasti.
  • Auttaa hyödyntämään dataa tehokkaasti ja parantamaan asiakas- ja palvelukokemusta.

 

CGI tarjoaa eturivin osaamista

Varmistamme, että saat uudesta ratkaisustasi kaiken irti liiketoimintaasi palvelevana kokonaisuutena. Asetumme aina asiakkaamme asemaan, ja tuomme rohkeasti pöytään parhaita käytäntöjä meiltä ja maailmalta.

Miksi CGI?
  • Yli 600 Microsoft Dynamics osaajaa, palveluja niin kotimaassa kuin globaalisti
  • Pitkä kokemus eri toimialojen ominaispiirteistä - asiakasymmärryksestä toiminnanohjaukseen ja palvelumuotoilusta integraatioihin.
  • Toimialaosaaminen yhdistettynä uusimpiin teknologioihin ja palvelumuotoiluun varmistaa niin käyttäjiä, asiakkaitasi kuin liiketoimintaa hyödyttävän lopputuloksen
  • Voit lähteä liikkeelle pienin kustannuksin ja riskein. Saat meiltä niin ketterät kokeilut, kuin kattavat ja täysin käyttövalmiit toimialaratkaisut.

 

Microsoft Dynamics 365:n avulla olemme auttaneet lukuisia yrityksiä toimimaan entistä tehokkaammin ja järkevämmin. Tutustu Olvin, Agco Powerin ja Veripalvelun esimerkkeihin. Mitä hyötyä Dynamics365 toisi sinun liiketoiminnallesi? Ota yhteyttä niin kartoitamme tilanteen.

 

OLVILLE MYYNNIN TYÖKALUT YHDESSÄ SOVELLUKSESSA

Autoimme Olvia myynnin kehittämisessä luomalla SalesApp-mobiilisovelluksen, jonka avulla myyntihenkilöstö voi hankkia asiakaskohtaista tietoa menekistä ja tuotteista sekä tilata myynninedistämismateriaalia. Myyjät voivat näyttää esittelyvideoita ja tehdä tuotetilauksia asiakkaan toiveiden mukaisesti, sekä seurata sopimuskertymää. SalesAppilla voi seurata myös alueellisesti toteutettujen kampanjoiden ja promootioiden tuottavuutta.

 

Tutustu Olvin digitaaliseen harppaukseen...

 

AGCO POWERIN TESTAUSTIEDOT SIIVITTÄVÄT TUOTEKEHITYSTÄ

AGCO konserni on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden kehittäjä ja valmistaja. Kehitimme yhdessä AGCO Powerin kanssa pilvipohjaisen analytiikkapalvelun, Datavajan. Sovellusta hyödyntämällä moottorien tuotekehityksessä mukana olevat suunnittelijat voivat tarkastella testimoottoreiden parametreja, jatkojalostaa testidataa sekä visualisoida analytiikkaa kaikille yhteisen hallintapaneelin kautta.

 

Lue AGCO Powerin menestystarina...

 

VERIPALVELU VEIN-TO-VEIN DIGITALISOI VEREN MATKAN

Luovutettu veri pelastaa vuosittain valtavasti ihmishenkiä. Digitalisaatio mahdollistaa sen tarkan, turvallisen ja ennakoivan logistiikan. Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun digiajan toimintatapaan ammennettiin inspiraatiota muun muassa puunjalostusteollisuuden prosessiohjauksesta. Uudistus herättää suurta kiinnostusta myös kansainvälisesti, ja osoittaa älykkäästi toteutetun muutoksen todellisen voiman.

 

Inspiroidu Veripalvelun mullistuksesta...