Dafo on monipuolinen tekstiili- ja vaatetusalan kokonaisratkaisu, joka huomioi alan erityispiirteet. Se sopii muoti-, urheilu- ja työvaatteiden valmistajalle, maahantuojalle sekä alihankintaa teettävälle ja tekevälle yritykselle.

Dafo - toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

 

Dafo kasvaa yrityksesi mukana

Riittääkö ruutupaperi tai Excel-taulukko materiaalihallintaan ja tuotannon tai ostojen suunnitteluun?

Dafo koostuu toisiinsa integroiduista, eri ohjelmamoduuleista ja se skaalautuu niin pienen kuin suuren yrityksen tarpeisiin. Käyttöönotto ei vaadi massiivisia määrittely- ja ohjelmistoprojekteja.

Perusratkaisu tarjoaa tilaus-, lähetys- ja laskutusosajärjestelmien lisäksi monipuoliset toiminnot niin tuotannon, ostojen ja varastojen hallintaan. Materiaalien kokonaistarpeet saadaan helposti selville tuotereseptien ja myyntien mukaan.

Toiminnan laajentuessa ja volyymien kasvaessa voidaan hankinnan suunnittelulla hallinnoida ostoja ja valmistusta useammasta lähteestä. Ostojen valvonta mahdollistaa tarkan toimitusten seurannan ja parantaa näin oman logistiikan toimintaa. Tuotannonsuunnittelu ja -kuormitus auttavat saamaan parhaan tehon irti omasta ja ulkoistetusta valmistuskapasiteetista.

Varaston ja logistiikan hallinnassa auttaa WLAN-käsipääteohjelmisto, jolla lähetysten keruut saadaan suoritettua virheettömästi ja nopeasti.

Väri- ja kokolajitelmien hallinta

Onko tuotteen eri värien ja kokojen hallinta helppoa yrityksessänne?

Dafolle on ominaista värien ja kokojen käsittely yhdellä kertaa tuotetta perustettaessa sekä tilauksia, lähetteitä ja laskuja käsiteltäessä. Samoin varastossa, raportoinnissa ja kyselyissä lajitelmat esitetään samalla ruudulla tai lomakkeella.

Pilvipalvelut

Dafo-järjestelmä on saatavissa myös edullisena pilvipalveluna, jolloin ohjelmistoa ja tietokantaa varten ei tarvita omaa palvelinlaitteistoa. Dafon pilvipalvelu on käytettävissä 24/7 kaikkialta, mistä on pääsy internetiin.

Dafoon integroidun Azunne-pilvipalvelun avulla yritys voi tarjota asiakkailleen, agenteilleen sekä myyjilleen helpon ja vaivattoman tavan tuotteiden saatavuuden selvittämiseen ja tilausten tekemiseen internetin kautta.

Sultraden Timberland-shopia perustettaessa uudelle vähittäismyyntiketjulle tarvittiin oma kassajärjestelmä. Ratkaisuksi valittiin nykyaikainen ja helppokäyttöinen Dafokassa, joka integroitiin jo käytössä olleeseen Dafo-toiminnanohjausjärjestelmään.
Katso video, ja tutustu miten Timberland-shop hakee tehoa menekinennustamiseen modernin kassajärjestelmän avulla: