Älykkäällä digitaalisella sovelluksella pääset hyödyntämään tietoa fiksusti ja mahdollistat kestävän, kustannustehokkaan ja asiakkaitaan varten toimivan ruokapalvelun. Aromissa älykäs automaatio ja koneoppiminen ovat työkalun keskiössä, joilla taataan, että oikea tieto auttaa ruokapalvelua oikeissa paikoissa. Tervetuloa webinaariin!
Ruokapalvelupäällikön opas on tarkoitettu avuksi juuri sinulle, joka haluat varmistaa, että asiakkaasi saavat ravitsevaa, tasalaatuista ja ekologisesti valmistettua ruokaa kilpailukykyisin kustannuksin tuotettuna. Lataa ja ota selvää, miten asiantuntijat näkevät digitalisaation mahdollisuudet ruokapalvelualalla!

Haluatko ylittää ruokailevan asiakkaasi odotukset palvelusi läpinäkyvyydestä ja ekologisuudesta?

Tahdotko varmistaa, että käyttämäsi tieto ja reseptit ovat ajan tasalla? 

Oletko valmis käyttämään enemmän aikaa asiakaspalveluun ja ruokapalvelun kehittämiseen?

Me autamme saavuttamaan tavoitteesi. Ruokapalveluammattilaisten kanssa kehitetty Aromi tukee ruuanvalmistusta toimialan erityiset tarpeet huomioiden.

 

Aromi kattaa kaikki ruokapalvelun prosessit myynnistä toimitukseen, raaka-aineiden tilauksista tuotantoon sekä tietojen julkaisuun ruokailijalle. Sovellus on täysin selainpohjainen ja käytettävissä mobiililaitteilla. Aromi-asiakkaana voit keskittyä pelkästään sovelluksen käyttöön, me hoidamme loput. Tutustu tarkemmin pääkäyttäjäpalveluumme.

Ekologisuus ja yhteiskuntavastuu ovat meille tärkeitä arvoja. Aromissa hävikin hallinta on otettu huomioon kaikissa ruokatuotannon vaiheissa. Sovellus tekee satokauden kasvisten käytön helpoksi ruokalistasuunnittelussa, mikä tekee aterioistasi maistuvampia ja vähemmän ympäristöä kuormittavia.

Aromi koostuu eri kokonaisuuksista, joista voit ottaa käyttöön juuri ne, jotka tarvitset.

 

 

 

Palvelumme tukevat toimintaasi

Aromin avulla tehostat toimintaasi ja ohjaat ruokatuotantoa hallitusti toimialasta riippumatta. Aromi palvelee laajalti ruokapalvelualan yksityisiä ja julkisia toimijoita. CGI:llä on vankka ammattitaito, toimialatuntemus ja tulevaisuuskatseinen teknologiaymmärrys. Toimimme asiakkaan kumppanina osana ruokapalvelutoimijoiden ekosysteemiä.

 

Toimialat

Julkishallinto – Kunnat, kaupungit – Aromi on laajalti käytössä Suomen suurimmissa kaupungeissa ja kunnissa.

Terveydenhuolto – Sairaalat, hoivakodit, kotiateriat – Ruoka on tärkeä osa hoitoa. Aromilla asiakkaille voidaan taata turvallisen ruoan lisäksi eri vaihtoehtoja.

Henkilöstöruokailu – Aromilla tarjoat kattavasti eri vaihtoehtoja suurelle joukolle erilaisia ruokailijoita.

Ravintola-ala – Ravintolat, hotellit, kahvilat, catering-palvelut – Vastasit sitten joko yhden toimipisteen tai suuren ketjun toiminnasta, löydät Aromista ratkaisun haasteisiisi.

Koulutus – Ammattioppilaitokset ja korkeakoulut – Aromi on loistava tukityökalu HoReCa-alan opetuskäyttöön

Elintarvikeala – Valmistava teollisuus – Varusta tuotekehityksesi uusimmilla työkaluilla ja hallitse reseptien välitystä Aromilla.

Maanpuolustus – Aromilla on valmius ohjata myös haastavien olosuhteiden ruokatuotantoa.

Palvelut

Konsultointi – Ruokapalvelualan trendien seuranta, sekä liiketoimintaprosessien analysointi ja kehittäminen.

Asiakasyhteisö – Asiakkaana sinulla on pääsy CGIchannel -asiakasportaaliin ja mahdollisuus osallistua vuosittaiseen asiakaspäiväämme, jossa alan toimijat kohtaavat.

Koulutus – Ruokapalvelualan asiantuntijamme kouluttavat käyttäjiä Aromin tehokkaaseen käyttöön.

Asiantuntijatyö – Asiantuntijamme auttavat sinua konkreettisissa tietojen siirtoon ja ylläpitoon liittyvissä asioissa esimerkiksi järjestelmävaihdon yhteydessä.

Projektihallinta – Kokeneet projektipäällikkömme ohjaavat erilaiset asiakasprojektit maaliin ajallaan ja budjetissa.

Helpdesk – CGI:n laaja asiantuntijaverkosto auttaa sinua selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti.

Aromi palveluna - Ruokapalvelujen kokonaispalvelu ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ratkaisut

Reseptiikka ja ruokalistasuunnittelu

Tuotanto

Hankinta

Myynti

eRuokalista

Aromi Diet

Aromi Palveluna

 

 

 

AROMI