Yritysarkkitehtuuri

Tukea liiketoiminnan ja IT:n väliseen keskusteluun

Vain muutos on pysyvää. Uudet asiakkaat ja kumppanit, uudet liiketoimintamahdollisuudet ja uudet teknologiat ovat tämän päivän vettä ja leipää.

Tuemme yritystäsi tai yhteisöäsi muutoksessa, olipa kyseessä yritysfuusio, uudelleen organisoituminen, keskuskonejärjestelmien ylläpito tai modernisointi.

Varmistamme, että yritysarkkitehtuurisi tukee liiketoiminnan ja IT:n välistä dialogia. Yrityksesi ydintiedot ovat ajantasalla ja hallittavissa (MDM). Palveluarkkitehtuuri (SOA) on tie kohti ketterämpää liiketoimintaa. Tietohallinnon asiantuntijoille se tarjoaa entistä tehokkaamman ja joustavamman tavan palvella liiketoimintaa sekä työkaluja konkreettisten hyötyjen tuottamiseen. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa viemme SOA:n käytännön tasolle, tukemaan päivittäisiä toimintoja.

Kokeneet arkkitehtimme auttavat tietoteknisen ympäristön tehokkaassa hallinnassa ja kehittämisessä. Konsultointiosaamisemme perustana ovat monipuolinen tekninen osaaminen ja asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen tietojärjestelmähankkeiden läpiviennissä.