Kunnat ja valtio

Kunnat ja valtio

Esitteet

Kunnat ja valtio
CGI- Brochure
Otsikko / Tiivistelmä Lataa PDF Number of pages
AmmAura-asiakasjärjestelmä

AmmAura-asiakasjärjestelmä on itsenäinen selainpohjainen järjestelmä, jossa tietokanta on keskitetty ja käyttö tapahtuu hajautetusti. Se on toteutettu yhdessä asiantuntijoiden kanssa koulupsykologien ja -kuraattorien oppilashuoltotyön asiakashallintaan.

AmmAura-asiakasjärjestelmä 2 / 205 KB
Aura-oppilasrekisteri

Aura on koulupsykologien ja -kuraattorien työvälineeksi tarkoitettu asiakastyön sovellus, jolla on mahdollista kirjata asiakkuuksiin liittyviä tietoja ja hallita asiakastyöhön liittyviä asiakirjoja.

Aura-oppilasrekisteri 2 / 280 KB
Data-analytiikka: tiedosta ymmärrykseksi visualisoinnin avulla

Dataa on yhä enemmän ja se on yhä monimuotoisempaa. Sitä kerätään ja raportoidaan, mutta riittääkö se? Miten data muutetaan ymmärrykseksi? Data-analytiikalla tieto visualisoidaan näkyväksi, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se näyttää trendin ja toimenpiteitä vaativat tapahtumat. Mallinnuksella ja ennusteilla ymmärrystä voidaan syventää entisestään. 

Data-analytiikka: tiedosta ymmärrykseksi visualisoinnin avulla 2 / 778 KB
Office 365 -migraatiot

Office 365 on yksi houkuttelevimmista tarjolla olevista pilvipalveluista. Siirtyminen siihen on juuri nyt monen yrityksen suunnitelmissa. Sen voi tehdä askel askeleelta tai viedä kerralla kaikki palvelut pilveen. Malleja ja ratkaisuja on monenlaisia. CGI:n kanssa migraatiosta tulee halutunlainen.

Office 365 -migraatiot / 105 KB
Pilvipalvelukonsultointi

IT-infrastruktuurin on samaan aikaan oltava sekä tehokas, skaalautuva ja vikasietoinen, että tukea liiketoiminnan ketteryyttä ja kustannusten hallittavuutta. Pilvipalveluihin siirtyminen tarjoaa ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi. CGI:n konsultointipalveluiden avulla löydät yrityksellesi sopivan julkisen-, yksityisen- tai hybridipilviratkaisun.

Pilvipalvelukonsultointi 79 KB
WinhaPro: Aikuiskoulutus

WinhaAikuiskoulutus on suunniteltu oppilaitoksen aikuiskoulutuksen kokonaisjärjestelmäksi, joka kattaa yritys-, yhteyshenkilö- ja opiskelijarekisterien hallinnoinnin. Sovelluksen avulla voidaan kirjata hakijoita, sopimuksia ja koulutuksia sekä liittää opiskelijoita koulutuksiin.

WinhaPro: Aikuiskoulutus 2 / 364 KB
WinhaPro: Opintohallinnon kokonaisjärjestelmä

WinhaPro tarjoaa kattavat ja monipuoliset ratkaisut opiskelija- ja opetushallinnon tarpeisiin. Perusjärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat toiminnot opetuksen suunnittelusta todistusten tulostamiseen ja tilastoitavien tietojen poimintaan.

WinhaPro: Opintohallinnon kokonaisjärjestelmä 2 / 348 KB
WinhaPro: Opiskelijamääräennuste

WinhaPro Opiskelijamääräennustesovellus on helppokäyttöinen, Excel-pohjainen ohjelma tulevien opiskelijamäärien arviointiin. Sovelluksella voidaan kätevästi simuloida erilaisia ennustevariaatioita muuten vaikeasti laskettavista tiedoista.

WinhaPro: Opiskelijamääräennuste 1 / 209 KB
WinhaPro: Oppilaitostietovarasto

WinhaPro Oppilaitostietovarastoon voidaan nyt tuotteistetun latauksen avulla laajentaa organisaation tarvitsemat korkeakoulujen tietomallin mukaiset talous-, henkilöstö-, yleis- ja tutkimushallinnon tiedot.

WinhaPro: Oppilaitostietovarasto 2 / 273 KB
WinhaPro: Web-optiot HOPS, eHOPS ja Wirkku

WinhaPro web-optioilla laajennat helposti ohjelmiston käyttöä: HOPS-lomakkeilla saadaan tarvittavat lomakkeet opiskelijoiden selattavaksi ja esitäytettäväksi, eHOPS-liittymän toimintojen avulla opiskelija voi rakentaa itse HOPSiaan, ja Wirkku-sivujen avulla myös koulutusta tarvitsevat saavat ajantasaisen tiedon oppilaitoksen tarjonnasta.

WinhaPro: Web-optiot HOPS, eHOPS ja Wirkku 2 / 206 KB
WinhaPro: Web-optiot sähköinen päiväkirja, WinhaWilho ja HOJKS

WinhaPro web-optioilla tehostat helposti ohjelmiston käyttöä: sähköisen päiväkirjan avulla laajennat luontevasti WinhaResurssien toiminnallisuutta myös WinhaWilleen ja WinhaWiiviin, HOJKS-liittymällä saat erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden tiedot hallintaan oppilaitoskohtaisilla lomakkeilla ja WinhaWilhon avulla WinhaWillen tiedot ovat myös huoltajien saatavilla.

WinhaPro: Web-optiot sähköinen päiväkirja, WinhaWilho ja HOJKS 1 / 206 KB
WinhaPro: Web-optiot WinhaWille, WinhaWiivi ja WinhaOpaali

WinhaPro web-optioilla tehostat helposti ohjelmiston käyttöä: WinhaWillessä opiskelija pääsee tarkastelemaan itsenäisesti opintojensa etenemistä, WinhaWiivi mahdollistaa opettajan työtehtävien sujumisen ajasta ja paikasta riippumatta, ja WinhaOpaali-palautejärjestelmä on helppokäyttöinen ratkaisu laaduntarkkailuun.

WinhaPro: Web-optiot WinhaWille, WinhaWiivi ja WinhaOpaali 1 / 192 KB