Aineistot

Esitteet

CGI- Brochure
Otsikko / Tiivistelmä Lataa PDF Number of pages
AmmAura-asiakasjärjestelmä

AmmAura-asiakasjärjestelmä on itsenäinen selainpohjainen järjestelmä, jossa tietokanta on keskitetty ja käyttö tapahtuu hajautetusti. Se on toteutettu yhdessä asiantuntijoiden kanssa koulupsykologien ja -kuraattorien oppilashuoltotyön asiakashallintaan.

AmmAura-asiakasjärjestelmä 2 / 205 KB
Aromi palveluna

Aromi palveluna -ratkaisu on kokonaispalvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan nykyaikainen Aromi-ruokatuotannonohjausjärjestelmä sisältäen asiakkaan tarvitsemat tiedot ”avaimet käteen” -periaatteella. Toimiala-asiantuntijamme CGI:llä ylläpitävät järjestelmässä olevia tietoja sovitun mukaisesti, joten tietojen ylläpito ei myöskään käyttöönoton jälkeen vaadi ylimääräisiä resursseja.

Aromi palveluna 181 KB
Aromi Ruokalistat nettiin

Ruokalistat nettiin -ratkaisu mahdollistaa ruokalistojen siirtämisen suoraan Aromista organisaation omalle verkkosivulle. Ratkaisu säästää aikaa ja vähentää saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

Aromi Ruokalistat nettiin 2 / 179 KB
Aromi Suunnittelu

Aromi Suunnittelu -osio on työkalu ruokapalvelun kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Suunnittelu -osion avulla rakennetaan ruokapalvelun sopimustuotteiden pohjalta raaka-aineluettelo, reseptit ja ruokalistat.

Aromi Suunnittelu 114 KB
Aromi toiminnanohjausjärjestelmä

Aromi on ruokapalveluiden toiminnanohjausratkaisu ammattikeittiön ruokatuotannon, varasto-/ostotoimintojen, ruokapalvelumyynnin ja omavalvonnan toimintoketjuihin ja tiedonhallintaan.

Aromi toiminnanohjausjärjestelmä 2 / 232 KB
Aura-oppilasrekisteri

Aura on koulupsykologien ja -kuraattorien työvälineeksi tarkoitettu asiakastyön sovellus, jolla on mahdollista kirjata asiakkuuksiin liittyviä tietoja ja hallita asiakastyöhön liittyviä asiakirjoja.

Aura-oppilasrekisteri 2 / 280 KB
Azunne-tilausjärjestelmä

Azunne on pilvipalvelupohjalle rakennettu toimialariippumaton tilausjärjestelmä, jossa on huomioitu pukeutumis- ja tekstiilialan erityispiirteet. Ratkaisu on integroitavissa eri toiminnanohjausjärjestelmiin.

Azunne-tilausjärjestelmä 1 / 159 KB
C9000-toiminnanohjausjärjestelmä

C9000-ratkaisu on nykyaikainen valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä (ERP). Se on komponenttipohjainen kokonaisratkaisu, josta yritys voi hankkia käyttöönsä tarvitsemansa osat.

C9000-toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 126 KB
CGI eSign

CGI eSign on ratkaisu, jolla allekirjoitat sopimukset, pöytäkirjat, hakemukset ja muut asiakirjat sähköisesti. Allekirjoittaminen on ketterää ja virheetöntä, työvaiheet tehostuvat ja manuaalinen työ vähenee. Säästät työaikaa jopa 90 % perinteiseen tapaan verrattuna.

CGI eSign 1 / 134 KB
CGI raaka-ainekaupan ratkaisu

CGI raaka-ainekaupan ratkaisu vastaa raaka-aine- ja hyödykekauppaa harjoittavien yritysten tarpeisiin, joissa korostuvat toimintojen joustavuus nopeasti muuttuvassa markkinatilanteessa sekä sopimusten ja talouden hallittavuus ja riskienhallinta. Ratkaisun ytimenä on Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmä, johon on liitetty toimialakohtaisia tuotelaajennuksia.

CGI raaka-ainekaupan ratkaisu 2 / 195 KB
CGI WFM – Optimoiva työvoiman hallinnan ratkaisu

Yrityksen henkilöstö on yksi sen arvokkaimmista voimavaroista, mutta myös yksi suurimmista kulueristä. Kattavalla, luotettavalla ja tosiaikaiseen tietoon perustuvalla työvoiman hallinnalla varmistetaan yhtä aikaa sekä kustannustehokkuus, että henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyys.

Lue lisää
CGI WFM – Optimoiva työvoiman hallinnan ratkaisu 2 / 156 KB
CommunityCare360

CGI CommunityCare360 on modulaarinen kotihoidon ratkaisu, joka yhdistää potilaat, perusterveydenhuollon lääkärit, hoidon ja työn koordinoijat, laajemmat hoitotiimit, liikkuvat hoitotyöntekijät, pelastustyöntekijät, pääkäyttäjät ja esimiehet. 

CommunityCare360 68 KB
CommunityCare360 HealthCenter

CGI CommunityCare360 HealthCenter tuo terveydenhuollon seurannan suoraan kämmeneen ja tarjoaa kaiken päätöksentekoon tarvittavan tiedon. Kyseessä on verkkopohjainen terveydenhuollon mobiilikäyttöympäristö, jonka avulla potilaat voivat valvoa terveydentilaansa pitkällä tähtäimellä.

CommunityCare360 HealthCenter 154 KB
CommunityCare360 WorkforceCenter

WorkforceCenter on osa integroitua, modulaarista CGI CommunityCare360 -ratkaisupakettia, joka mahdollistaa potilaskeskeisen hoidon tarjoamisen.

CommunityCare360 WorkforceCenter 56 KB
Dafo-pilvipalvelut

Dafo on nyt myös pilvipalveluna. Ohjelmisto sekä tietokanta ovat käytettävissä vuorokauden ympäri, mistä tahansa paikasta internetin välityksellä. Palvelu on hinnoiteltu kuukausikohtaisesti käyttäjittäin ja käyttöönotto hoidetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Dafo-pilvipalvelut 1 / 78 KB
Dafo-toiminnanohjausjärjestelmä

CGI:n Dafo-ohjelmisto on pukeutumisen ja tekstiilialan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu yhdessä alan johtavien yritysten kanssa. Dafo sopii niin valmistajalle, maahantuojalle kuin alihankintaa teettävälle ja tekevälle yritykselle. Dafoa käytetään mm. vaatetus-, kenkä-, neulos- ja sukkateollisuudessa.

Dafo-toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 89 KB
Dafon Azunne-tilausjärjestelmä

Azunne on pilvipalvelupohjalle rakennettu toimialariippumaton tilausjärjestelmä, jossa on huomioitu pukeutumis- ja tekstiilialan erityispiirteet. Ratkaisu on integroitavissa eri toiminnanohjausjärjestelmiin.

Dafon Azunne-tilausjärjestelmä 1 / 159 KB
Data-analytiikka: tiedosta ymmärrykseksi visualisoinnin avulla

Dataa on yhä enemmän ja se on yhä monimuotoisempaa. Sitä kerätään ja raportoidaan, mutta riittääkö se? Miten data muutetaan ymmärrykseksi? Data-analytiikalla tieto visualisoidaan näkyväksi, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se näyttää trendin ja toimenpiteitä vaativat tapahtumat. Mallinnuksella ja ennusteilla ymmärrystä voidaan syventää entisestään. 

Data-analytiikka: tiedosta ymmärrykseksi visualisoinnin avulla 2 / 778 KB
eGD-toiminnanohjausjärjestelmä

Täysin selainpohjainen eGD on graafiselle ja pakkausteollisuudelle kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja erilaisille liiketoimintasektoreille. Järjestelmä kattaa koko operatiivisen toiminnan asiakashallinnasta laskutukseen.

eGD-toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 198 KB
eOpisto - verkko-oppimisympäristö

CGI tarjoaa eOppimisympäristön avulla käyttäjäorganisaatioille tuen käyttäjien koulutukseen sekä koulutusseurantaan. Tuotamme yhtenäisen konseptin mukaisen verkko-oppimisympäristön, joka tarjoaa perehdytyskoulutusta uusille työntekijöille sekä uusien versioiden toiminnallisuuksien esittelyä koko käyttäjäkunnalle.

eOpisto - verkko-oppimisympäristö 1 / 793 KB
eTrans-toiminnanohjausjärjestelmä

eTrans on CGI:n toiminnanohjausjärjestelmä huolinta- ja kuljetusyrityksille. Tavarakäsittely, huolinta ja talous muodostavat yhden toimivan kokonaisuuden.

eTrans-toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 81 KB
G10-tekijänpalkkiojärjestelmä

G10-tekijänpalkkiojärjestelmä on älykäs ja käyttäjäläheinen kokonaisjärjestelmä, jolla automatisoidaan ja systematisoidaan julkaisutoimintaan ja tekijänoikeuksiin liittyvät tehtävät käyttötapahtumista kirjanpitoon.

G10-tekijänpalkkiojärjestelmä 2 / 79 KB
G10-toiminnanohjausjärjestelmä

G10 on graafisen- ja pakkausteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä, joka mallintaa ja ohjaa yrityksen toimintaa. Se välittää viiveetöntä tietoa, auttaa, ohjaa, laskee ja organisoi.

G10-toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 204 KB
HR Analytics

HR Analyticsin avulla yhdistetään, analysoidaan ja raportoidaan henkilöstötietoja helposti ja tehokkaasti. Se tukee johdon päätöksentekoa yhdistämällä liiketoiminnan, henkilöstöhallinnon sekä esimiesten tarvitsemat tiedot yhteen järjestelmään.

HR Analytics 2 / 158 KB
IT-palvelunhallinnan konsultointi

CGI auttaa asiakkaitaan ITIL-prosessien tehokkaaseen hyödyntämiseen. CGI:n ITIL-sertifioidut konsultit tuntevat ITIL-prosessien käyttöönotot sekä ovat pitkäjänteisesti mukana palveluiden jatkokehityksessä.

IT-palvelunhallinnan konsultointi 2 / 358 KB
IT4Cargo

Tulliasiointi ja kuljetussuunnittelu ovat logistiikkaliiketoiminnan prosesseja, jotka dynaaminen IT4Cargo kokoaa toimivaksi kokonaisuudeksi.

IT4Cargo 2 / 295 KB
Lainapalvelu

CGI:n Lainapalvelu on moderni ja joustava ratkaisu lainanantajille kaiken tyyppisten lainojen ja luottojen koko elinkaaren hallintaan.

Lainapalvelu 1 / 83 KB
Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä

CGI:n Dynamics NAV –ratkaisu sisältää globaalin Microsoft Dynamics NAV talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) täydennettynä suomalaisten yritysten tarpeeseen sopivilla toimialaratkaisuilla sekä CGI:n kehittämillä lisäkomponenteilla ja palveluilla. Kehittämämme tuotteistetun ratkaisun avulla voidaan hoitaa kaikki yrityksen keskeiset toiminnot ja mahdollistetaan yrityksen pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäminen. CGI:n Dynamics NAV –ratkaisu takaa laadukkaan ja turvallisen käyttöönoton sekä tuo ylläpitoon kustannussäästöä.

Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä 2 / 145 KB
Office 365 -migraatiot

Office 365 on yksi houkuttelevimmista tarjolla olevista pilvipalveluista. Siirtyminen siihen on juuri nyt monen yrityksen suunnitelmissa. Sen voi tehdä askel askeleelta tai viedä kerralla kaikki palvelut pilveen. Malleja ja ratkaisuja on monenlaisia. CGI:n kanssa migraatiosta tulee halutunlainen.

Office 365 -migraatiot / 105 KB
Orbit - toimenpiteiden suunnittelujärjestelmä

Toimenpiteiden suunnittelujärjestelmä Orbit tukee, tehostaa ja helpottaa tiedonkulkua ja seurantaa eri yksiköiden välillä. Orbitin toiminnot vastaavat toimenpiteiden joustavasta suunnittelumoduulista, toimenpiteen aikana tarvittavasta visuaalisesta toimenpidejärjestelmästä sekä toimenpiteen jälkeisistä heräämökirjauksista.

Orbit - toimenpiteiden suunnittelujärjestelmä 2 / 363 KB
Pegasos: eArkisto

Pegasoksen eArkisto-kokonaisuus sisältää kaikki vaadittavat komponentit KELA:n KanTa-arkistoon liittymiselle. Komponentit sisältävät potilastietojen tallentamisen lain vaatimassa muodossa, omien tietojen viemisen KanTa-arkistoon sekä muiden organisaation tietojen hakemisen KanTa-arkistosta suostumuksenhallinnan sääntöjen mukaisesti.

Pegasos: eArkisto 2 / 287 KB
Pegasos: Kotihoidon tabletti

Kotihoidon tabletti on Pegasos Kotihoitoon saatava lisäominaisuus. Hoitaja voi kotikäynneillään tehdä hoitokirjaukset suoraan mobiilitabletilla, mikä tehostaa työaikaa sekä mahdollistaa täysin reaaliaikaisen tiedon.

Pegasos: Kotihoidon tabletti 1 / 320 KB
Pegasos: Päätöksentuki

Duodecim on tuottanut ja kehittänyt yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa sähköisen päätöksentukijärjestelmän (Evidence Based Medicine Electronic Decision Support, EBMeDS), joka pitää sisällään hoitosuosituksia, toimintasääntöjä, interaktiivisia lomakkeita, aputietokantoja sekä linkit Duodecimin ja sen yhteistyökumppaneiden julkaisemiin näytönastekatsauksiin, hoitosuosituksiin ja Cochrane katsauksiin. Pegasos-potilastietojärjestelmän toiminnot käynnistävät automaattisesti XMLkyselysanoman lähtemisen Pegasoksesta EBMeDS-moduulille.

Pegasos: Päätöksentuki 2 / 461 KB
Pegasos: Sähköinen asiointi

Pegasoksen sähköinen asiointi mahdollistaa terveydenhuollon asiakkaan ja terveydenhuollon henkilöstön välisen turvallisen asioinnin sähköisesti. Asiointipalvelut integroituvat perustietojärjestelmään ja mahdollistavat nykyaikaisten asiakaspalveluiden tarjoamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Pegasos: Sähköinen asiointi 2 / 383 KB
Pegasos: Tietovarasto

Pegasoksen tietovarasto tarjoaa avoimen ja muuttumattoman rajapinnan Pegasoksen raportointitietoihin. Se korvaa/modernisoi Oracle Discoverer sekä muut vastaavat avoimiin SQL-kyselyihin perustuvat raportointiratkaisut.

Pegasos: Tietovarasto 2 / 388 KB
Pilvipalvelukonsultointi

IT-infrastruktuurin on samaan aikaan oltava sekä tehokas, skaalautuva ja vikasietoinen, että tukea liiketoiminnan ketteryyttä ja kustannusten hallittavuutta. Pilvipalveluihin siirtyminen tarjoaa ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi. CGI:n konsultointipalveluiden avulla löydät yrityksellesi sopivan julkisen-, yksityisen- tai hybridipilviratkaisun.

Pilvipalvelukonsultointi 79 KB
Power BI raportointiratkaisu

CGI:n Power BI -raportointiratkaisu tukee dataan ja faktoihin perustuvaa päätöksentekoa. Se on nopeasti käyttöönotettava, pilvipohjainen ratkaisu, joka lisää läpinäkyvyyttä eri toimintojen välillä ja auttaa yrityksen toimintojen kehittämisessä.

Power BI raportointiratkaisu 1 / 149 KB
Powered toiminnanohjausjärjestelmä

Powered on ERP-järjestelmä vaativaan toiminnanohjaukseen. Se on ratkaisu teolliseen valmistamiseen ja tekniseen tukkukauppaan.

Powered toiminnanohjausjärjestelmä 1 / 111 KB
Pro Consona: Adoptio

Pro Consonan Adoptio-sovellus tukee sosiaaliviranomaisen asiakaspalvelutyötä kotimaisissa, kansainvälisissä ja perheen sisäisissä adoptioasioissa. Adoptoimiseen liittyvät tiedot ovat kaikki keskitetty samaan paikkaan, jolloin työntekijälle jää enemmän aikaa adoptioneuvotteluihin.

Pro Consona: Adoptio 2 / 271 KB
Pro Consona: Aikuis- ja perhetyö

Pro Consonan Aikuis- ja perhetyö -ohjelmisto tuottaa käyttöön tarvittavat asiakirjat, raportit ja tilastot. Järjestelmässä lähetetyt tiedot kulkevat nopeasti ja turvallisesti, jolloin kollegojen ja muiden viranomaisten välinen viestintä paranee. Sosiaalityön rutiinitehtävien jäädessä vähemmälle, voidaan varata enemmän aikaa ihmisten kohtaamiseen.

Pro Consona: Aikuis- ja perhetyö 2 / 286 KB
Pro Consona: Ajanvaraus

Pro Consonan Ajanvaraus-ohjelmisto on luotettava työkalu asiakasvarauksien tekoon ja aikojen tarkasteluun. Järjestelmässä on ajantasaiset ja kattavat tiedot työntekijöiden, tilojen ja laitteiden vapaista, varatuista ja perutuista ajoista. Toiminnallisuuden kautta asiakas voi varata aikoja sosiaalitoimen palveluihin ajasta ja paikasta riippumatta.

Pro Consona: Ajanvaraus 2 / 368 KB
Pro Consona: Lastensuojelu

Pro Consonan Lastensuojelu-ohjelmiston avulla lastensuojeluun liittyvät toiminnot hoidetaan hallitusti ja tehokkaasti. Järjestelmän ajantasaiset tiedot varmistavat luotettavan kokonaisnäkemyksen asiakkaan tilanteesta. Myös sisäisessä viestijärjestelmässä sähköposti, muistutukset ja asiakaskohtaiset hälytykset ovat suojattu.

Pro Consona: Lastensuojelu 2 / 368 KB
Pro Consona: Päivähoito

Pro Consonan Päivähoito-ohjelmisto palvelee kaikkia päivähoitoon liittyviä toimintoja. Järjestelmä tarjoaa myös ajantasaiset tiedot ja kokonaisnäkemyksen lapsen tilanteesta sekä reaaliaikaiset sijoitus-, jono- ja paikkatilannetiedot.

Pro Consona: Päivähoito 2 / 368 KB
Pro Consona: Päivähoito Mukana

Pro Consonan Mukana on matkapuhelimeen Iiitettävä lisäominaisuus, jonka avulla päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa raportoidaan lasten läsnäolot suoraan päivähoitojärjestelmään.

Pro Consona: Päivähoito Mukana 2 / 370 KB
Pro Consona: Päivähoito Palveluna

Pro Consonan Päivähoito Palveluna-ratkaisu on tuotteistettu kokonaispalvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan päivähoidon ammattilaisten käyttöön Päivähoidon asiakastietojärjestelmä. Koska CGI ottaa kokonaisvaltaisen vastuun järjetelmän tuottamisesta ja toimivuudesta, hallinnollisiin asioihin ei tuhlaannu liikaa aikaa eikä rahaa.

Pro Consona: Päivähoito Palveluna 2 / 367 KB
Pro Consona: Päiväkohtainen kirjaaminen

Pro Consonan Päiväkohtaaminen kirjaaminen mahdollistaa rutiinitöiden tehokkaamman toimittamisen. Tietoja voi syöttää järjestelmään silloin, kun hetki on sopivin eikä manuaaliseen paperityöhön mene liikaa aikaa. Reaaliaikaisten tietojen kertatallentaminen vähentää päällekkäisiä työvaiheita sekä virheitä kirjauksissa.

Pro Consona: Päiväkohtainen kirjaaminen 2 / 366 KB
Pro Consona: Peruspalvelut Palveluna

Pro Consonan Palveluna-ratkaisu on tuotteistettu kokonaispalvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan sosiaalitoimen ammattilaisten käyttöön Sosiaalityön, Lastenvalvojan ja Ajanvarauksen asiakastietojärjestelmä. Palveluna-konseptiin sisältyy järjestelmän käytettävyys sisältäen palvelinlaitteet sovelluksineen sekä niiden kapasiteettitarpeet valvontapalveluineen.

Pro Consona: Peruspalvelut Palveluna 2 / 367 KB
Pro Consona: Sähköinen päivähoitoasiointi

Pro Consonan Sähköinen asiointi -ratkaisu on osa Pro Consona Päivähoito -palvelua. Sen avulla voidaan suorittaa päivähoitopaikan haku ja esiopetukseen ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella. Myös palveluseteli- tai palvelurahahakemus hoituvat sähköisinä palveluina.

Pro Consona: Sähköinen päivähoitoasiointi 2 / 367 KB
Pro Consona: Sähköinen toimeentulotukihakemus

Pro Consona Sähköinen toimeentulotukihakemus mahdollistaa asioinnin ajasta ja paikasta riippumatta. Reaaliaikainen tieto siirtyy suoraan toimeentuloturvaohjelmistoon, jolloin tieto on kaikkien sitä tarvitsevien työntekijöiden saatavilla.

Pro Consona: Sähköinen toimeentulotukihakemus 2 / 368 KB
Pro Consona: Sähköinen vammaispalveluhakemus

Pro Consonan Sähköinen vammaispalveluhakemus vapauttaa kuntalaiset lukuisista paperitöistä. Vammaispalveluiden hakuprosessi voidaan käynnistää internetissä, mistä sähköinen hakemus siirtyy automaattisesti Sosiaalityö-ohjelman käsiteltäväksi. 

Pro Consona: Sähköinen vammaispalveluhakemus 2 / 370 KB
Pro Consona: Tenavanetti

Pro Consonan Tenavanetti on internetin kautta toimiva verkkosovellus, jonka avulla perheen ja päiväkodin viestintä tapahtuu nopeasti ja turvallisesti. Tenavanetti on yksi osa Pro Consona Päivähoito -kokonaisuutta.

Pro Consona: Tenavanetti 2 / 369 KB
Pro Consona: Tietovarastoraportointi

Pro Consonan Tietovarastoraportointi tuottaa luotettavia lisäraportteja sosiaalityön ja päivähoidon perusohjelmistojen tiedoista. Tilastoissa ja raporteissa on kokoomatietoja käsittelyajoista, asiakkaiden ja palveluiden lukumääristä sekä maksetuista euroista.

Pro Consona: Tietovarastoraportointi 2 / 466 KB
Pro Consona: Toimeentuloturva ja Välitystilit

Pro Consonan Toimeentuloturva- ja Välitystiliohjelmistot mahdollistavat kokonaisvaltaisen prosessinhallinnan. Toimeentuloturvaohjelmistolla asiakkaan tiedot ovat ajantasalla sekä kaikkien niitä tarvitsevien saatavilla. Välitystiliohjelmistossa määritellään ja seurataan välitystilien kautta liikkuvia asiakkaiden säännöllisiä tuloja ja sovittuja menoja.

Pro Consona: Toimeentuloturva ja Välitystilit 2 / 273 KB
Pro Consona: Vanhustyö

Pro Consonan Vanhustyö-ohjelma on ratkaisu ikäihmisten hoidon ja palveluiden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Yksi ohjelma kattaa kaikki tarvittavat hoito- ja palvelukokonaisuuteen liittyvät osa-alueet asiakirjoista tilastoihin, maksupäätöksistä laskutukseen.

Pro Consona: Vanhustyö 2 / 273 KB
Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

Profio360 Yleisesite 1 / 185 KB
Projektinhallinnan ratkaisu rakentamistoimialalle

Olemme kehittäneet yhdessä rakentamistoimialan kanssa projektihallinnan kokonaisratkaisun. Autamme tiedon hallinnassa ja välityksessä eri organisaatioiden välillä. Tuotamme vaadittavaa tietoa projektin toteutuksesta viranomaisraportointia varten.

Projektinhallinnan ratkaisu rakentamistoimialalle 1 / 125 KB
Rondo Mukana

Rondo Mukana kulkee mobiilina matkassasi aina. Se mahdollistaa dokumenttien asiatarkastuksen ja hyväksymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Myös dokumenttien haku ja katselu onnistuu näppärästi Rondo Arkistosta.

Rondo Mukana 2 / 169 KB
Sonet Analysointiratkaisu

CGI:n Sonet Analysointiratkaisu on kehitetty Sonetin henkilöstön-, taloudenja toiminnanohjauksen tietojen helppoon analysointiin ja yhdistelyyn. Tiedot tulevat valmiina raportteina, joita voi muokata monipuolisesti. Analysoitavat tiedot ovat aina ajan tasalla.

Sonet Analysointiratkaisu 1 / 171 KB
Sonet Henkilöstönohjaus

Sonetin Henkilöstönohjaus on laaja kokonaisratkaisu palkanlaskennan ja HR-prosessien hallintaan. Se tarjoaa tehokkaan työkalun johdolle, henkilöstöhallinnolle ja työntekijöille. Ratkaisu yhtenäistää toimintotapoja ja automatisoi tiedon kulun henkilöstönohjauksessa. Se soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta.

Sonet Henkilöstönohjaus 1 / 87 KB
Sonet Mobiiliratkaisu

Sonet Mobiiliratkaisu on kehitetty täydentämään Sonetin talouden- ja henkilöstönohjausta. Sen avulla Sonetin matka-, kulu- ja ostolaskujen toimintoja käytetään ajasta ja paikasta riippumatta. Mobiiliratkaisu toimii mobiililaitteessa kuten älypuhelimessa ja tabletissa. Selkeä käyttöliittymä tekee työskentelystä helppoa ja nopeaa.

Sonet Mobiiliratkaisu 1 / 135 KB
Sonet Premium -tietojärjestelmä

Sonet Premium on kotimainen kokonaisratkaisu talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Se soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Sonet Premium on tehokas ja sitä on ketterä käyttää.

Sonet Premium -tietojärjestelmä 1 / 90 KB
Sonet Taloudenohjaus

Sonet Taloudenohjaus on laaja kokonaisratkaisu taloushallinnon prosessien hallintaan. Se soveltuu useille toimialoille. Ratkaisu tuottaa päätöksentekijöille aina ajan tasalla olevaa informaatiota ajasta ja paikasta riippumatta. Sonet Taloudenohjaukseen on saatavissa runsaasti käyttöä tukevia lisäominaisuuksia ja liittymiä muihin järjestelmiin

Sonet Taloudenohjaus 2 / 107 KB
Sonet Toiminnanohjaus

Sonetin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) muodostaa kiinteän kokonaisuuden. Ratkaisun avulla voidaan hoitaa yrityksen koko toimintoketju hankinnasta, tarjouksista ja myyntitilauksista tavaran valmistukseen, toimitukseen sekä laskutukseen tehokkaasti reaaliajassa.

Sonet Toiminnanohjaus 1 / 157 KB
Sonet-tietojärjestelmä

Sonet on Suomessa laajasti käytetty tietojärjestelmä (ERP), joka soveltuu hyvin yritysten ja yhteisöjen talouden- henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Sonet on monipuolinen kokonaisuus, jonka avulla yrityksen koko toimintaketju hoituu reaaliajassa.

Sonet-tietojärjestelmä 2 / 140 KB
SuccessFactors

SuccessFactors on uuden sukupolven HR-järjestelmä, jonka avulla voit saavuttaa liiketoiminnan tavoitteita nopeammin. SuccessFactors tarjoaa kokonaisvaltaiset integroidut liiketoimintaratkaisut, jotta henkilöstöresurssit saadaan toimimaan strategian ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

SuccessFactors 4 / 84 KB
TWIN - ratkaisu rahoitushallinnan pääjärjestelmäksi

TWIN on joustava ja luotettava yrityksille kehitetty treasury-järjestelmä. TWINin avulla yritys hallinnoi kaikki rahoitussopimuksensa tehokkaasti niiden koko elinkaaren ajalta, toteuttaa rahoituksen kirjanpidon luotettavasti sekä saa ajantasaisen tiedon rahoituksen positioista ja riskeistä.

TWIN - ratkaisu rahoitushallinnan pääjärjestelmäksi 2 / 78 KB
V10 Analytics

V10 Analytics vastaa yritysjohdon haasteisiin ja tuo käyttäjille helpotusta arkipäivään. Sen avulla saadaan nopeasti selkeä käsitys yrityksen kokonaistilanteesta. Raportointiratkaisu yhdistää yrityksen menestykselle kriittiset mittarit tietoa tuottaviin järjestelmiin ja auttaa päätöksenteossa.

V10 Analytics 2 / 355 KB
Web2Print-verkkokauppa

Web2Print-verkkokauppa kattaa sekä asiakaskohtaisten varastotuotteiden myynnin, että yksilöllisten työtilausten tekemisen. Asiakas voi tehdä tarvittaessa myös tarjous- tai yhteydenottopyynnön ja seurata tilauksiensa etenemistä. Web2Print-verkkokauppa on itegroitu CGI:n graafisen alan toiminnanohjausjärjestelmiin, eGD- ja G10-ratkaisuihin.

Web2Print-verkkokauppa 1 / 126 KB
WinhaPro: Aikuiskoulutus

WinhaAikuiskoulutus on suunniteltu oppilaitoksen aikuiskoulutuksen kokonaisjärjestelmäksi, joka kattaa yritys-, yhteyshenkilö- ja opiskelijarekisterien hallinnoinnin. Sovelluksen avulla voidaan kirjata hakijoita, sopimuksia ja koulutuksia sekä liittää opiskelijoita koulutuksiin.

WinhaPro: Aikuiskoulutus 2 / 364 KB
WinhaPro: Opintohallinnon kokonaisjärjestelmä

WinhaPro tarjoaa kattavat ja monipuoliset ratkaisut opiskelija- ja opetushallinnon tarpeisiin. Perusjärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat toiminnot opetuksen suunnittelusta todistusten tulostamiseen ja tilastoitavien tietojen poimintaan.

WinhaPro: Opintohallinnon kokonaisjärjestelmä 2 / 348 KB
WinhaPro: Opiskelijamääräennuste

WinhaPro Opiskelijamääräennustesovellus on helppokäyttöinen, Excel-pohjainen ohjelma tulevien opiskelijamäärien arviointiin. Sovelluksella voidaan kätevästi simuloida erilaisia ennustevariaatioita muuten vaikeasti laskettavista tiedoista.

WinhaPro: Opiskelijamääräennuste 1 / 209 KB
WinhaPro: Oppilaitostietovarasto

WinhaPro Oppilaitostietovarastoon voidaan nyt tuotteistetun latauksen avulla laajentaa organisaation tarvitsemat korkeakoulujen tietomallin mukaiset talous-, henkilöstö-, yleis- ja tutkimushallinnon tiedot.

WinhaPro: Oppilaitostietovarasto 2 / 273 KB
WinhaPro: Web-optiot HOPS, eHOPS ja Wirkku

WinhaPro web-optioilla laajennat helposti ohjelmiston käyttöä: HOPS-lomakkeilla saadaan tarvittavat lomakkeet opiskelijoiden selattavaksi ja esitäytettäväksi, eHOPS-liittymän toimintojen avulla opiskelija voi rakentaa itse HOPSiaan, ja Wirkku-sivujen avulla myös koulutusta tarvitsevat saavat ajantasaisen tiedon oppilaitoksen tarjonnasta.

WinhaPro: Web-optiot HOPS, eHOPS ja Wirkku 2 / 206 KB
WinhaPro: Web-optiot sähköinen päiväkirja, WinhaWilho ja HOJKS

WinhaPro web-optioilla tehostat helposti ohjelmiston käyttöä: sähköisen päiväkirjan avulla laajennat luontevasti WinhaResurssien toiminnallisuutta myös WinhaWilleen ja WinhaWiiviin, HOJKS-liittymällä saat erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden tiedot hallintaan oppilaitoskohtaisilla lomakkeilla ja WinhaWilhon avulla WinhaWillen tiedot ovat myös huoltajien saatavilla.

WinhaPro: Web-optiot sähköinen päiväkirja, WinhaWilho ja HOJKS 1 / 206 KB
WinhaPro: Web-optiot WinhaWille, WinhaWiivi ja WinhaOpaali

WinhaPro web-optioilla tehostat helposti ohjelmiston käyttöä: WinhaWillessä opiskelija pääsee tarkastelemaan itsenäisesti opintojensa etenemistä, WinhaWiivi mahdollistaa opettajan työtehtävien sujumisen ajasta ja paikasta riippumatta, ja WinhaOpaali-palautejärjestelmä on helppokäyttöinen ratkaisu laaduntarkkailuun.

WinhaPro: Web-optiot WinhaWille, WinhaWiivi ja WinhaOpaali 1 / 192 KB