CGI - Uutiset
Jaa
Aineistot
Uutiset

Suomen valmistava teollisuus loikkaa digiaikaan D.Day-tapahtumassa 14.3.

Helsinki, 01.03.2017 -  

Reboot Finland D.Day for Manufacturing Industry -tapahtuma pureutuu lisäarvon luomisen haasteisiin modernissa valmistavassa teollisuudessa sekä innovaatioiden kiihdyttämiseen digitaalisuuden ja ekosysteemien avulla. Tilaisuus järjestetään Nokia Executive Experience Centerissä Espoossa.

D.Day for Manufacturing Industry -tapahtuman tavoitteena on esitellä valmistavan teollisuuden pk-yrityksille kanavia globaaliin ekosysteemi-yhteistyöhön sekä uusia ja vielä kehitysvaiheessa olevia teknologioita liiketoiminnan kasvattamiseen. Päivän teemat ovat Design for need, Next generation manufacturing ja Data as business. Maksuttomat D.Day-tapahtumat on tarkoitettu innovatiivisille pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille.

Reboot Finland D.Day on Tekesin, CGI:n, Nokian, Finpron, VTT:n ja Teknologiateollisuuden yhteinen toimintamalli satavuotiaan Suomen hyväksi. D.Day-tapahtumissa päivitetään Suomen tärkeimmät vientialat digiaikaan. Rakennamme yhdessä ekosysteemejä ja verkotamme eri toimialat keskenään innovaatioiden kiihdyttämiseksi.

Lue lisää D.Daysta ja ilmoittaudu mukaan: www.dday.fi

Taustaa Reboot Finland D.Daysta


Lisätietoja

Jarkko Virtanen
markkinointi- ja viestintäjohtaja, CGI
+358 40 7593603
jarkko.virtanen@cgi.com