Helsinki, 12.09.2012

Johtava globaali kiinteistöpalvelujen tarjoaja ISS on valinnut Logican, joka on nyt osa CGI:tä, IT-infrastruktuuri- ja palvelutoimittajakseen koko Pohjoismaiden alueella.

Kumppanuus kattaa palvelut ISS:n 45 000 työntekijälle Pohjoismaissa sekä palvelintuen ja työasematuen.

Pohjoismaisen kumppanuuden lisäksi Tanskan ISS on solminut paikallisen konesali- ja työasemapalveluja koskevan paikallisen sopimuksen. Yhteistyötä ollaan laajentamassa myös Ruotsissa ja Norjassa.

Suomessa ulkoistussopimusta ollaan myös uudistamassa. Logica on toimittanut ISS:lle Suomessa IT-infrapalveluja vuodesta 2008. Sopimus on Suomessa kattanut ISS Palveluiden tietoteknisen toimintaympäristön ylläpidon, henkilöstön käyttäjätuen sekä konesali- että SAP-tukipalvelut.

”ISS on kehittänyt pohjoismaista liiketoimintaansa viime vuosina, siten että voimme tarjota integroituja kiinteistöpalveluratkaisuja asiakkaillemme kaikissa Pohjoismaissa. Yksi yhteinen pohjoismainen tietotekniikkakumppani auttaa meitä entisestään vahvistamaan tarjontaamme alueellisille asiakkaillemme”, sanoi Troels Bjerg, ISS:n Pohjoismaiden ja Itä-Euroopan liiketoiminnoista vastaava johtaja.

Koko lehdistötiedote on luettavissa osoitteessa www.cgi.com/newsroom

Lisätietoja Suomessa 
Leena-Mari Lähteenmaa
Johtaja, ulkoistupalvelut
Logica, nyt osa CGI:tä
puh. 050 410 3135