CGI - Uutiset
Jaa
Aineistot
Uutiset

CGI Suomi on viidettä kertaa sertifioitu Top Employer -huipputyöpaikaksi

Helsinki, 15.02.2018 -  

Sertifikaatin myöntää globaalisti yrityksiä tutkiva ja analysoiva Top Employer -instituutti. Sertifioinnin perustana on tiukka arviointiprosessi, johon sisältyy kansainvälinen, parhaita käytäntöjä kartoittava tutkimus sekä sisäinen auditointi.

Top Employer -tutkimuksen mukaan CGI Suomi on osoittanut edelläkävijyyttä HR-asioissa sekä noudattanut hyvän henkilöstöjohtamisen periaatteita, joihin on kuulunut muun muassa työntekijöiden osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen läpi organisaation.

”Kuluneen vuoden aikana olemme panostaneet erityisesti mentori-kisälli-toimintaan. Future Talent -trainee-ohjelman kautta palkattiin vuonna 2017 yli 250 nuorta. Meillä on myös laaja koulutustarjonta koko henkilöstöllemme, ja nyt syksyllä käynnistimme uutena Talent Academyn, jonka ensimmäiset toteutukset ovat Java ja DevOps Academy”, kertoo CGI Suomen henkilöstöjohtaja Ulla Walli.

CGI sai instituutilta jo viidettä kertaa peräkkäin myös Top Employer Eurooppa -sertifikaatin, koska maakohtaiseen sertifikaattiin on yltänyt yli viisi maayhtiötä Euroopassa. Tänä vuonna CGI:n Top Employer -vaatimukset täyttäviä maayhtiöitä on Suomen lisäksi Ruotsi, Englanti, Alankomaat, Belgia, Saksa ja sekä Euroopan ulkopuolelta Kanada ja Intia.

Top Employer -instituutti on riippumaton organisaatio, joka tutkii merkittävien työllistäjien työntekijäkäytäntöjä ympäri maailmaa ja vertaa näitä kansainvälisiin standardeihin. Instituutti on sertifioinut vuodesta 1991 alkaen yli 1200 huipputyöpaikkaa 116 eri maassa. 

 

Media

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 72 500 asiantuntijaa sekä kokonaisvaltainen valikoima palveluja asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 10,8 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.