Helsinki, 02.11.2015

Asiakaspalvelun kehittämiseen, kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut HDI Nordic valitsi IT-palveluyritys CGI:n voittajaksi vuoden Service Desk -kilpailussa. Jo vuodesta 1996 järjestetyssä kilpailussa osallistujien asiakastukipalvelut arvioidaan sekä itsearviointina että ulkopuolisella auditoinnilla.

Kilpailussa palveluita pisteytetään niin johtamisesta, prosesseista kuin henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydestäkin.

CGI:n Tekninen Service Desk -palvelu menestyi erityisen hyvin johtamisen osa-alueella. Raati arvosti myös ihmisiä ja asiakaskeskeisyyttä sekä jatkuvaa kehittämistä.

”Meillä on laadittu selkeä toimintamalli, tavoitteet ja seuranta. Tuloksia seurataan monipuolisilla mittareilla jatkuvasti ja tehdään korjausliikkeitä, jos tarve vaatii. Service Desk -palvelu on yksi näkyvimmistä palveluista asiakkaaseen päin ja työn tärkeys ymmärretään CGI:ssä joka tasolla”, kertoo CGI:n loppukäyttäjäpalveluista vastaava johtaja Katja Artimo.

CGI:n Service Desk -palvelua pyörittää noin 130 henkilön tiimi, joka työskentelee Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Lisäksi suomalaisia asiakkaita palvelevat asiakastuet Portugalista ja Intiasta. Asiakastuki vastaanottaa kuukausittain noin 50 000 asiakkailta tulevaa kontaktia, keskimääräinen ensimmäisen kontaktin ratkaisuaste on 80–85 %.

”Asiakaspalvelussa haasteena kaikilla on tarjota huippulaatuista palvelua ja ratkaisukykyä kustannustehokkaasti. Meillä kehitetään toimintaa jatkuvasti laatumittarit edellä, mikä ei alalla ole itsestäänselvyys”, Artimo sanoo.

Lisätietoa

Katja Artimo
johtaja, loppukäyttäjäpalvelut, CGI
+358 40 833 0531
katja.artimo@cgi.com

  

Media            

Esa Luoto
viestintäpäällikkö, CGI
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton ICT-palveluja tarjoava yritys. Yhtiöllä on 68 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Suomessa CGI työllistää yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. CGI konsultoi asiakkaitaan liiketoiminnan ja ICT-ratkaisujen kehittämisessä, integroi ja kehittää tietojärjestelmiä sekä on asiakkaidensa ulkoistuskumppani. CGI:n liikevaihto on yli 10 mrd. Kanadan dollaria ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.com/fi