Älykäs ulkoistus

Business Scaled SIAM

Uuden sukupolven malli IT-palvelujen ja -ekosysteemin johtamiseen

Lähes jokaisen yrityksen IT-kokonaisuus rakentuu useiden eri toimittajien varaan, erityisesti nyt pilvipalveluiden aikakaudella. Kokonaisarkkitehtuuri monimutkaistuu. Aikaa ja rahaa palaa monitoimittajakentän hallintaan ja ohjaamiseen. Samalla liiketoiminnan kehittäminen vaatii uusien palvelujen tuottamista yhä niukemmin resurssein.

Tähän haasteeseen kehitimme monitoimittajahallintaan suunnitellusta Service Integration and Management (SIAM) -mallista uuden sukupolven palvelun, Business Scaled SIAMin, joka tukee liiketoiminnan koko arvoketjua.

Business Scaled SIAM on yhteistyömalli, jossa vastaamme IT-palveluiden hallinnoinnista ja ohjaamisesta läpi koko toimittajakentän sekä tuomme SIAM-palvelun lähelle asiakkaamme liiketoimintaprosesseja. Asiakkaallamme säilyy vapaus valita haluamansa kumppanit eri osa-alueille.

Asiakkaamme liiketoimintaan ja toimialaan perehtyneet asiantuntijamme huolehtivat toimittajien integroinnista ja ottavat vastuun, että koko orkesteri soittaa yhteistä säveltä ja palvelut tuotetaan kustannustehokkaasti.

Ulotamme CGI:n laatulupauksen ja -prosessit kattamaan käytännössä koko toimittajakentän. Kokonaisvastuu tekee palveluhallinnasta ja suorituskyvyn seurannasta yksinkertaista.

Tuloksena on tehokkaammin johdettu IT ja resurssien vapautuminen uuden kehittämiseen.