Älykäs ulkoistus

Ulkoistuspalvelut

Älykästä kokonaispalvelua asiakaslähtöisesti

Älykkäästi tuotettu IT-palvelukokonaisuus maksimoi tuottavuuden ja mahdollistaa kustannusten tehokkaan mittaamisen. CGI on alan edelläkävijä, jolla on pitkäaikainen tietotaito vaativien loppukäyttäjäpalveluiden, sovellushallinnan ja IT-infrastruktuurin toimittamisesta Suomessa ja globaalisti – asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja ketterästi. Älykäs ulkoistuspalvelumme nostaa asiakkaidemme ICT-toiminnot tukifunktion roolista liiketoiminnan vauhdittajaksi.

Skaalautuva toimintamallimme, Management Foundation varmistaa onnistumisen ohjaten standardoitujen menetelmien avulla toimintaa. Tämä avaa hallittavan tien ICT-toimintojen uudistamiseen, joka ottaa huomioon kaikki keskeiset osatekijät: ihmiset, teknologiat ja toimintamallit.

Älykäs ulkoistuspalvelumme kattaa modulaariset IT-infrastruktuurin ja liiketoimintakriittisten järjestelmien hallintapalvelut, liiketoimintapalvelut, tietoturvapalvelut, sovellushallinta- ja kehityspalvelut sekä kattavat loppukäyttäjä- ja tukipalvelut.

Palvelumme tuotetaan asiakaskohtaisesti tarvekartoituksen pohjalta niin kutsutulla blended-mallilla, jossa hyödynnetään liiketoiminnan prosessien ja tehtävien automatisointia, paikallista tekemistä ja nearshore/offshore -tuotantoa. Yhdistämme paikalliseen osaamiseemme globaalit resurssimme ja parhaat kansainväliset käytäntömme.

Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laadukkaimmat ja turvallisimmat konesali- ja sovellusylläpitopalvelut sekä sertifioidut ja asiantuntevat loppukäyttäjä- ja tukipalvelut.

Kokonaispalvelumme tuo mitattavia hyötyjä asiakkaillemme:

  • Tehokas palvelukokonaisuutemme lisää tuottavuutta
  • Loppukäyttäjien kokeman palvelun laatu paranee
  • IT-infrastruktuuri, sovellushallinta ja liiketoimintaprosessit muodostavat integroidun kokonaisuuden
  • IT:n kokonaiskustannukset alenevat mutta joustavuus paranee