Digitaalinen työympäristö, intranetit ja työryhmäratkaisut

Työskentele älykkäästi, tehokkaasti ja mielekkäästi

Millaista on tietotyö omassa organisaatiossasi? Löydätkö työssäsi tarvittavat tiedot helposti? Onko työhön liittyvät palvelut tarjolla helppokäyttöisinä itsepalveluina? Voitko käyttää niitä mobiilisti? Miten jaatte tietoa ja teette ryhmätyötä?

Tämän päivän tietotyö voi olla painajaismainen yhteensopimattomien, käytettävyydeltään heikkojen sovellusten ja palvelujen viidakko, joka aiheuttaa tehottomuutta, heikkoa laatua ja henkilöstön tyytymättömyyttä. Työntekijän arkipäivää voi olla myös digitaalinen työympäristö, joka yhdistää tiedon ja palvelut helppokäyttöiseksi, työtä ja liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi, jota käytetään tehokkaasti niin työasemilla, tableteilla kuin älypuhelimilla. CGI:n digitaalisen työympäristön palvelut ja ratkaisut tarjoavat mahdollisuuden kehittää organisaatiosi työntekijäkokemusta uudelle tasolle.

Kasvata tuottavuutta ja kehitä työntekijäkokemusta

  • Digitaalinen työympäristö on työntekijöiden tarpeista johdettu kokonaisuus, joka tarjoaa työtehtävissä tarvittavaa tietoa, palveluja ja työvälineitä, työhön parhaiten soveltuvissa päätelaitteissa. Digitaalinen työympäristö on enemmän kuin Intranet. Se vie työskentelyn uudelle tasolle ja tuottaa liiketoimintahyötyjä digitaalisten prosessien ja itsepalvelun kautta. 
  • Sisällönhallinnan ratkaisut (Enterprise Content Management, ECM) ovat työkaluja, välineitä ja prosesseja, joilla huolehdit organisaatiosi tietopääomasta, kuten dokumenteista, digitaalisten kanavien sisällöistä tai vaikkapa musiikki-, video- ja kuvatiedostoista. Vuorovaikutteinen, organisaatiosi tarpeisiin mukautuva sisällönhallintaratkaisu varmistaa sähköisen aineiston löydettävyyden ja saatavuuden missä tahansa ja milloin tahansa. Palvelu kattaa myös sisällön elinkaaren hallinnan sisällön syntymisestä arkistointiin. Palvelut toimivat saumattomasti yhdessä ja voit integroida tietoa mobiiliympäristöistä, sosiaalisesta mediasta, blogeista ja muista vuorovaikutteisista kanavista.
  • Viestintä- ja työryhmäpalvelumme kattavat yrityksesi kommunikaatioratkaisut, kuten sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestitoiminnot sekä työryhmäpalvelut pilvestä. Lue lisää
  • Sosiaaliset viestintäratkaisut: organisaatiosi käyttäjäprofiilit, blogit, wikisivustot, verkkoyhteisöt, yhteiset hakemistot, tiimityön työkalut, virtuaaliset työtilat, verkkokokoukset ja chatit. Sosiaalisen median kautta kehittyneet viestintäratkaisut soveltuvat myös liiketoiminnan tehostamiseen eri käyttöskenaarioissa ja osana digitaalista työympäristöä.

CGI on luotettava kumppanisi suunnitteluvaiheesta ylläpitoon

CGI on tukenasi kehittämisen ja ratkaisujen tuottamisen kaikissa vaiheissa aina esiselvityksistä, palvelumuotoilusta käyttöönottoon ja jatkuvaan ylläpitoon ja käyttötukeen. Toimituksemme kattavat konsultoinnin ja kokonaisratkaisut teknologiatoimituksena tai helposti laajennettavina ja käyttöönotettavina pilvipalveluina.

Teknologiakumppaneitamme ovat muun muassa Microsoft, Liferay, EpiServer, Nintex ja IBM.