Jaa

Korttipalvelu

Joustava, yksinkertainen ja helppokäyttöinen järjestelmä maksujen käsittelyyn

Tarve

Lisääntyvä kilpailu, kustannuspaineet, liiketoiminnan kannattavuus ja sääntelyn tuomat vaatimukset ovat keskeisiä haasteita toimijoille, jotka tarjoavat rahoituspalveluja kuluttajille.

CGI on ollut alusta asti mukana korttimaksuja tukevien teknologioiden kehittämisessä. Korttimaksuteknologian edelläkävijänä CGI on onnistunut kehittämään alan johtavan korttimaksujärjestelmän.

Aikaisemmin olemme tarjonneet ensisijaisesti konsultointia ja järjestelmien integrointipalveluja. Nykyisin asiakkaistamme yhä useammat valitsevat CGI:n kokonaisvaltaiset korttimaksupalvelut pyrkiessään vähentämään hallinnointikuluja sekä käyttöomaisuusinvestointeja.

Korttipalvelumme tarjoavat ratkaisuja liiketoiminnan konsultoinnista aina järjestelmien integrointipalveluihin, liiketoimintaprosessipalveluihin ja IT-ulkoistuspalveluihin.

Ratkaisumme

CGI:n Korttipalvelu on joustava, yksinkertainen ja helppokäyttöinen korttimaksujärjestelmä, jossa yhdistyvät maksu- ja kanta-asiakastoiminnot.

Se on reaaliaikainen kokonaisratkaisu, jonka avulla voidaan poimia tapahtumatiedoista kattavat taustatiedot ja käsitellä tietoja erillisessä itsenäisessä ympäristössä. Tämä ratkaisu vähentää huomattavasti käyttökuluja sekä tietojen replikointiin liittyviä ongelmia ja kustannuksia.

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Joustavan, modulaarisen toteutuksen ansiosta asiakas voi valita yksittäisen komponentin erityistarpeidensa mukaan
 • Ratkaisu toimitetaan lisensoituna tuotteena tai palveluna (SaaS)
 • PCI/DSS-sertifioitu SaaS-palvelu on täysin skaalattava, ja sen voi integroida muihin CGI:n tarjoamiin liiketoimintaprosessipalveluihin, kuten täsmäytyksiin, tilityksiin, puhelinpalveluun ja palvelupyyntöjen hallintaan
 • Tukee useita korttityyppejä, esim. luotto-, pankki-, prepaid- ja lahjakortteja, kaupan omia kortteja ja yhteisesti brändättyjä kortteja sekä affinity-, kanta-asiakas-, polttoaine- ja muita kortteja
 • Käsittelee useisiin aikavyöhykkeisiin ja valuuttoihin liittyviä maksutapahtumia
 • Tukee kaksisuuntaista reaaliaikaista vuorovaikutusta kassan, mobiililaitteiden, kolmansien osapuolten sekä asiakkaan ERP- ja CRM-järjestelmien kanssa
 • Käyttää älykkäitä profilointitekniikoita, joiden avulla päivitykset voi tehdä dynaamisesti käytön aikana
 • Sisältää runsaasti hinnoittelutoiminnallisuuksia, joustavat kolmen osapuolen tilitykset, tehokkaan laskutuksen, useita hierarkiatasoja ja kehittyneet tapahtumien hallintatoiminnot.

Välitön palkitseminen

Korttipalvelu mahdollistaa tuotteiden innovatiivisen markkinoinnin niin, että rahoituslaitos pystyy toteuttamaan uusia hankkeita nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Korttipalvelu tulkitsee yksityiskohtaisia reaaliaikaisia maksutapahtumatietoja ja mahdollistaa kohdistetun palkitsemisen, joka vastaa asiakkaiden todellista käyttäytymistä ja mieltymyksiä.

Järjestelmän avulla voidaan toimittaa älypuhelinsovellukseen lunastustoimintoja, palkintoja tai kuponkeja tai antaa erityisiä toimipaikkakohtaisia kampanjatarjouksia palkitsemisohjelman kautta tai alennusten muodossa.

Maantieteelliseen paikkaan perustuvat kampanjatarjoukset voivat ohjata asiakkaita myös lähimpään kampanjassa mukana olevaan toimipaikkaan lunastamaan palkinnon tuotteiden oston yhteydessä.

Miksi CGI?

CGI:n korttimaksuasiantuntijat toimivat rahoituslaitosten parissa eri puolilla maailmaa ja toteuttavat korttimaksuratkaisuja, joilla saadaan aikaan strategisia tuloksia. Esimerkkejä viimeaikaisesta työstämme ja valmiuksistamme:

 • CGI toimittaa teknologia-alustan ja siihen liittyvät liiketoimintaprosessit maailman johtavan rahoitusyhtiön globaalille korttiliiketoiminnalle.
 • Tarjoamme B2C/B2B-korttimaksuratkaisuja rahoituslaitoksille yhteensä 28 maassa.
 • CGI:n järjestelmät käsittelevät vuodessa yli 1,5 miljardia korttimaksutapahtumaa maailmanlaajuisesti ja hoitavat korttimaksutapahtumia yli 100 miljardin dollarin arvosta.