sanomalehdet
Jaa

G10 ja eGD

Tehokkaampaa laskentaa, parempaa katetta, tyytyväisempiä asiakkaita

Ketterät ja käyttäjäystävälliset G10- ja eGD-toiminnanohjausratkaisut

Ratkaisumme ovat suunniteltu vastaamaan graafisen teollisuuden, pakkausteollisuuden ja kustannustoimialan erityistarpeisiin. Ensiluokkaisen käytettävyyden ja vankan toimialaosaamisemme ansiosta järjestelmät ovat saavuttaneet Suomessa suuren ja tyytyväisen asiakaskunnan.

Tiedätkö, paljonko maksat toimintojesi päällekkäisyyksistä, käsin tehtävästä työstä ja tiedonkulun puutteista? Vai haluatko kenties hallita kustannus- ja tekijänoikeusprosesseja entistä tehokkaammin?

Tutustu toimialan ratkaisuihimme ja ota yhteyttä.

Tehokas ja kattava G10

Tarvitsetko monipuolista kokonaisratkaisua, jolla hallinnoit liiketoiminnan koko skaalaa? Vai etsitkö tekijänpalkkiojärjestelmän ja perinteisen ERP-ratkaisun saumatonta yhdistelmää?

G10 on osa CGI Profio360 -toiminnanohjausjärjestelmää. Ratkaisumme on tukenasi toiminnan joka tasolla aina myynnistä taloushallintoon ja valmistuksesta palkanmaksuun. Järjestelmä yhdistää tekijänpalkkioiden maksatuksen saumattomasti muuhun toiminnanohjaukseen tarjoten perusteellisen kokonaisratkaisun niin graafisen ja pakkausteollisuuden kuin myös kustannustoimialan tarpeisiin.

Kevyt ja helppokäyttöinen eGD

Haluatko ratkaisun, joka on käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta? Etsitkö tehokasta toiminnanohjausjärjestelmää, josta tarvitsemasi tieto löytyy vaivattomasti ja yksinkertaisesti?

eGD hallitsee tehokkaan laskentansa ansiosta operatiivista toimintaa saumattomasti – virheet vähenevät ja manuaalisen työn tarve laskee. Täysin selainpohjaisen ratkaisun käyttöönotto on helppoa, ja järjestelmän hyödyt ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. eGD esittää tiedot selkeinä graafisina näkyminä, joista on helppo pureutua myös yksityiskohtiin.


Yhteistyössä CGI:n kanssa varmistat paikkasi toimialasi kasvavien ja kansainvälisten yritysten joukossa. Osaamisemme kattaa kaiken tarvitsemasi prosessien tehostamisesta henkilöstösi päivittäisen työn helpottamiseen.

Ota yhteyttä – etsitään yhdessä oikeat ratkaisut yrityksesi toiminnan tehostamiseen.