Jaa

Emmi - terveydenhuollon tilausjärjestelmä

Helppokäyttöinen verkkopalvelu terveydenhuollon päivittäisten tilausten tekemiseen

Emmi on lääke- ja materiaalihallinnon sähköinen tilausjärjestelmä. Sen helppokäyttöisen selainkäyttöliittymän kautta voidaan tilata hoitotarvikkeet, lääkkeet ja pienlaitteet.

Emmin verkkokauppamainen käyttöliittymä on tuttu muista tilanteista, jolloin kynnys materiaali- ja lääketilausten tekemiseen on matala. Koska tilausjärjestelmän käyttö on helppoa ja laajoja koulutuksia ei tarvita, voi hoitohenkilökunta keskittyä tärkeimpään eli hoitotyöhön jatkuvan tilausten pyörittämisen sijaan. Myös uudet työntekijät omaksuvat tilausjärjestelmän käytön nopeasti.

Emmi voidaan integroida eri taustajärjestelmiin, ja valmiita integraatiorajapintoja lääke- ja materiaalihallinnon toiminnanohjausjärjestelmiin on jo olemassa. Lisäksi rutiinitoimintoja on mahdollista tehostaa integroimalla tilausjärjestelmä CGI:n toimittamaan mobiiliratkaisuun. Mobiilisovelluksen avulla osastoilla materiaalitilaukset voidaan tehdä kätevästi mobiililaitteilla, josta ne siirtyvät suoraan Emmiin ja siitä eteenpäin taustajärjestelmiin. Viivakoodi-integroinnin ansiosta asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä hyötyjä materiaalihallinnan kehittämisessä.