tietoturva

Kansainvälistä kyberturvaa – CGI suojaa selustasi

Kyberturvaa muuttuvassa maailmassa

– koska datasi on kaikki kaikessa

✓ Mitä jos henkilö- tai tuotetietosi vuotaisivat?
✓ Entä jos ulkopuoliset pääsisivät käsiksi järjestelmääsi?
✓ Mitä kybermurrosta seuraisi? Henkilöstöllesi? Asiakkaillesi? Kassavirrallesi?

Data on nykyaikaisen yhteiskunnan ja liiketoiminnan polttoaine – tietoturvasta on tullut sekä yrityksesi keskeinen kilpailutekijä että markkina-arvon määrittäjä. Keskimäärin yritykset kohtaavat useita kyberhyökkäyksiä kuukaudessa. Pääosa hyökkäyksistä jää huomaamatta tai niistä luetaan vasta otsikoissa. Samasta syystä kyberturvallisuuteen investoidaan vuosittain satoja miljoonia euroja.

Entä tiesitkö, että yli 90 prosenttia kyberhyökkäyksistä onnistuu inhimillisten virheiden, puutteellisten työtapojen ja tietämättömyyden takia? Tai että kaikista varotoimista huolimatta keskimäärin 10 prosenttia hyökkäyksistä onnistuu, valitettavan usein luotettujen henkilöiden toimesta.

CGI on markkinoiden ainoa kyberturvallisuuden kokonaistoimittaja. Meiltä saat tarvitsemasi teknologian, tietoverkot, sovellukset sekä konsultoinnin ja koulutuksen. Autamme pysäyttämään niin haittaohjelmat, hakkerit kuin käyttäjien manipuloijat. Sovellusten hallinnan ansiosta tiedät, kuka käyttää tietojasi, miten ja miksi – näin ollen myös autentikoituja tunnuksia hyödyntävät tunkeutujat jäävät kiinni. Passiivisten järjestelmien sijaan tarjoamme valmiutta niin paikallisia kuin kansainvälisiä kyberuhkia vastaan. Olemme teknologiasta riippumattomia, joten valitsemme tarpeitasi vastaavat ohjelmat ja järjestelmät markkinajohtajien laajasta valikoimasta.

Neljä askelta kyberturvaan:

  1. TUNNISTA: lisäämme ymmärrystä, koulutamme turvalliset työtavat sekä kartoitamme uhat henkilö-, laite- järjestelmä- ja sovellustasolla.
  2. EHKÄISE: kehitämme ja käyttöönotamme tarvitsemasi kokonaisuuden
  3. HAVAITSE: seuraamme uhkia ja tunnistamme kyberhyökkäykset 24/7/365
  4. TOIMI: suunnitelmallinen toiminta tilanteen edellyttävällä tavalla