tietoturva

Kyberturvallisuus (Cyber security)

Tiedosta riskit, suojaa toimintasi, toimi turvallisesti

Digitaalisessa yhteiskunnassa kriittisten toimintojen jatkuvuuden turvaaminen ja yrityksen salassa pidettävän tiedon suojaaminen on välttämätöntä. Yritysten liiketoimintaa vaarantaa kyberuhat, jotka muuttuvat yhä vaikeammin havaittaviksi. Uhkaajia ovat järjestäytynyt rikollisuus, haktivistit, kilpailijat tai jopa valtiolliset toimijat.

Yritykset ja julkisen sektorin toimijat investoivat perinteisesti suojamekanismeihin. Passiiviset järjestelmät eivät kuitenkaan toimi edistyneitä kyberuhkia vastaan. Tarvitaan havainnointi- ja reagointikykyä, jotka ovat monissa organisaatioissa puutteellisia. Vain havaitsemalla haitalliset tapahtumat ajoissa, niihin pystytään reagoimaan ja suojaamaan yrityksen toimintaa kyberuhilta.

Autamme yrityksiä ja yhteiskuntaa pysymään turvassa digitaalisessa maailmassa

Olemme Suomen ainoa täyden palvelun kyberturvallisuustoimittaja. Autamme asiakkaitamme tiedostamaan riskejä, suojaamaan toimintoja ja tietoja sekä toimimaan turvallisesti digitaalisessa yhteiskunnassa. Tuotamme palveluja kyberriskien minimointiin ennakolta, vuorokaudet läpeensä jatkuvaan valvontaan ja ongelmatilanteiden korjaamiseen vahinkojen tapahtuessa riippumatta siitä, toimiiko yritys paikallisesti vain Suomessa vai lukuisissa kohteissa eri puolilla maailmaa.

CGI vastaa lukuisten yritysten ja julkisorganisaatioiden kyberturvallisuudesta eri maissa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Globaalin palveluverkoston avulla CGI:llä on 360-asteinen näkyvyys teknologisiin, liiketoiminnallisiin ja juridisiin kyberturvallisuusuhkiin.

Asiakkaidemme toimintaympäristöä ja salaista tietoa turvaavat Suomessa yli 70 ja kansainvälisesti noin 1400 kokenutta, sertifioitua ja turvallisuusselvitettyä asiantuntijaa.

CGI:ltä kaikki tieto- ja kyberturvallisuuden palvelut: 

Luuletko, että organisaatiosi on kyberturvallinen? Osallistu tutkimukseen

Auta meitä kartoittamaan jälleen kyberturvallisuuden tilaa suomalaisissa organisaatioissa ja vastaa tutkimukseen. Tutkimme kyberturvallisuuden tilaa Suomessa myös vuonna 2016.