Kyberturvallisuuskeskus eli Security Operations Center (SOC) palveluksessasi

CGI:n Kyberturvallisuuskeskus valvoo puolestasi

✓ Kansainvälinen kyberuhkien seuranta ja torjunta
✓ Seitsemän yksikköä ympäri maailman, Suomessa oma kyberturvallisuuskeskus
✓ Valvomme turvallisuuttasi 24/7/365

Kyberhyökkäykset ovat digitaalisen aikakauden yksi suurimmista liiketoimintauhkista. Maailmanlaajuisesti tarkasteltuna yritykset joutuvat tyypillisesti usean kyberhyökkäyksen kohteeksi joka kuukausi – moni tietämättään. Usein hyökkäykset ja erityisesti niiden vaikutukset tiedostetaan vasta silloin, kun ne ovat jo päätyneet uutisotsikoihin.

Moni yritys on menettänyt osan markkina-arvostaan vuotamalla kallisarvoista tietopääomaa. On myös yrityksiä, jotka ovat pystyneet nostamaan markkina-arvoaan, uusien turvallisten palveluiden myötä. Kyberturvallisuus onkin tällä hetkellä yksi merkittävimmistä organisaatioiden strategisista erottautumistekijöistä.

Me CGI:llä autamme organisaatiotasi saamaan kyberturvallisuuden hallintaan. Kyberturvallisuuskeskuksemme valvoo ICT-ympäristöäsi ympäri vuorokauden. Asiantuntijamme analysoivat tapahtumavirtaa vertaamalla sitä ajantasaiseen ja maailmanlaajuiseen uhkatilanteeseen. Kun epäilty uhka on paikallistettu, varmistamme ensin, ettei kyseessä ole väärä hälytys. Jos hälytys on aiheellinen, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tilanteen normalisoimiseksi ja valmistaudumme seuraavaan uhkaan. Maailmanlaajuisen SOC-verkostomme ansiosta, meillä on kattava näkymä eri toimialojen ja maantieteellisten alueiden uhkiin.

CGI:llä on globaalisti 1700 ja Suomessa yli 100 kyberturvallisuuden ammattilaista sekä kahdeksan kyberturvallisuuskeskusta, joista yksi toimii CGI Suomen pääkonttorissa Helsingissä.

Lataa Take control with Cybersecurity -esitteemme ja lue lisää. Tervetuloa myös tutustumaan CGI:n kyberturvallisuustoimintaan ilmoittautumalla Kyberturvallisuus-seminaariin & SOC-kierrokselle Helsingin toimitiloihimme 23. tammikuuta 2019.