Metsäteollisuus ja biotalous

Luomme edellytykset metsäteollisuusyritysten uudistumiselle

Metsäteollisuus on rakennemuutoksen kourissa. Toimiala uudistuu ja investoinnit biotalouteen perustuvaan uuteen liiketoimintaan lisääntyvät. Uusiutuminen sekä tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittäminen asettaa yhä suurempia vaatimuksia teknologialle.

Ymmärrämme muutosta ja tunnemme biotalouden ekosysteemin

CGI:llä on pitkä kokemus metsäteollisuudesta ja biotaloudesta niin globaalisti kuin Suomessa. Osallistumme aktiivisesti tutkimusprojekteihin, kuten FlexWood ja iCargo, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tunnemme toimialan haasteet, ekosysteemin ja kumppaniverkostot.

Biotalouden ekosysteemi
Biotalous tuo toimialoja lähemmäksi toisiaan

Mitä mahdollisuuksia digitalisaatio avaa?

Tulevaisuuden biopohjaisten tuotteiden kehittämisen tavoitteena on luoda kokonaan uusia ekosysteemejä ja hallita tuotteen vastuullisuus - koko elinkaari kestävästä raaka-aineen hankinnasta tuotteen käyttöön, liitännäispalveluihin ja kierrättämiseen.

Myös digitaalinen murros vaikuttaa toimialaan ja luo mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa uusia innovaatioita ja teknologiaa käyttäen. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään näitä mahdollisuuksia ja luomme edellytyksiä uusien liiketoimintamallien toteutuksille.

Digitaalinen murros tuo lisäarvoa muun muassa

  • digitalisoituun biotuotteiden toiminnanohjaukseen
  • älykkääseen pakkaamiseen (Smart packaging)
  • ennakoivaan kunnossapitoon (Smart maintenance) ja
  • metsänomistajille suunnattuihin digitaalisiin palveluihin.

Katso esimerkkeinä, kuinka

Ratkaisumme metsäteollisuuden ja biotalouden toimialalle

Yhteistyössä globaalin verkostomme kanssa tarjoamme laajan ratkaisu- ja palvelukokonaisuuden, jonka avulla edistämme metsäteollisuus- ja biotalousasiakkaidemme kasvua ja tuottavuutta läpi arvoketjun.

Metsäteollisuus ja biotalous