Graafinen-, pakkausteollisuus ja kustannustoimiala

Luomme edellytykset uudistumiselle

Graafinen teollisuus painii kovassa kilpailutilanteessa ja digitaalisten muutosten myllerryksessä. Toisaalta painettu sana on edelleen vallitsevaa ja uusia kohdennettuja julkaisuja syntyy lisää. Yrityksiltä vaaditaan yhä enemmän tehokasta, automatisoitua toimintaa ja ennen kaikkea nopeaa tilaus-, toimitusketjua.

Pakkausteollisuus kehittyy jatkuvasti. Kuluttajien toiveet muuttuvat ja kestävän kehityksen merkitys kasvaa.

Kustannustoimialan tuotteet kehittyvät ja muuttuvat yhä enemmän sähköiseen muotoon. Kehitykseen vaikuttavat digitalisoituminen, internet ja globalisaatio.

Ketterät ratkaisut toimialan tarpeisiin

CGI tarjoaa toimialaosaamisen ja ohjelmistot graafisen-, pakkausteollisuuden ja kustannustoimialan yritysten toiminnan kehittämiseen. Tunnemme toimialan haasteet, ekosysteemin ja meillä on kattava osaaminen koko elinkaarelle.

Autamme yrityksiä asiakaskohtaisten tarpeiden kartoittamisessa pitämällä yhteisiä työpajoja. Kokemuksemme perusteella nämä nopeuttavat yrityksen prosessien pullonkaulojen seulonnassa ja edesauttavat oikeiden päätösten tekemistä.

Komponenttipohjaiset ratkaisumme sopivat kaikille yrityksille koosta riippumatta. Tarjoamme toimialaosaamisellamme tehokkaan ja kilpailukykyisen ratkaisu- ja palvelukokonaisuuden.

CGI:n tarjonta graafiselle-, pakkausteollisuudelle ja kustannustoimialalle: