Teollisuus

Teollisuus

Edistämme kansainvälistä kilpailukykyä ja kannattavuutta

Globaali kilpailu. Ilmastonmuutos. Tulospaineet ja kasvutavoitteet. Älykäs arvoketjun hallinta. Energia ja ympäristö. Tuotamme IT:n avulla ratkaisuja kaikkiin suomalaisten teollisuusyritysten pikaisiin ja pitkän aikavälin haasteisiin.

Vahvaa osaamista teollisuuden toimialoilla

CGI on teollisuuden alan yritysten kumppani, joka tuntee toimialan trendit ja vaatimukset ja tunnistaa toimialariskit sekä haasteet. CGI:n toimialaosaaminen yhdistettynä globaaliin toimituskyvykkyyteen auttaa asiakkaita menestymään teollisuuden eri toimialoilla:

Kokonaisvaltaiset ratkaisut yrityksen koko toimintaan

CGI:llä on vankka tietopohja ja kokemus useimpien teollisuuden alojen IT-toteutuksista. Ratkaisumme soveltuvat niin suurille, kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille, Suomessa toimiville yrityksille. Hyödynnämme kansainvälistä toimialaosaamistamme paikallisen toiminnan tukena.

Autamme teollisuuden asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa kokonaisvaltaisella ja pitkäjänteisellä tavalla. Oikein toteutetut ratkaisut tehostavat prosesseja ja helpottavat ihmisten päivittäistä työtä organisaation kaikilla tasoilla valmistuslinjalta ylimpään johtoon. Toimialapalveluihimme kuuluvat muun muassa:

Miksi CGI on paras kumppanisi

  • Yli 30 vuoden kokemus teollisuuden toimialasta
  • Noin 1300 teollisuuden toimialan osaajaa Suomessa, globaalisti CGI:ssä noin 7000
  • Korkealuokkaiset toimitukset ja asiakastyytyväisyys
  • Sitoutuneisuus maailmanluokan palvelutasoihin ja tehokas projektien ohjaus
  • Vahva teknologiakumppaneiden verkosto
  • Kattavat, tuotteistetut toimialaratkaisut

Olemme toteuttaneet toimialaratkaisuja muun muassa elintarviketeollisuudelle, graafiselle teollisuudelle ja pakkausteollisuudelle, kemian teollisuudelle, konepaja- ja metalliteollisuudelle, metsäteollisuudelle, sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle sekä kiinteistöjen hoitoon ja rakentamiseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa Fiskars, Hankkija Oy, Raisio, Rautaruukki, SOK, Stora Enso, Tikkurila, YIT, Caverion, UPM sekä BMW, Michelin, Phillips, Volvo Cars, ASSA ABLOY, ArceloMittal.

Tutustu tarkemmin, miten Fiskars harmonisoi IT-infrastruktuurinsa ja miksi Glaston valitsi CGI:n SAP-kumppanikseen.