Telecom ja media

Luomme edellytykset uudelle liiketoiminnalle

Teleoperaattoreiden ja mediayhtiöiden maailma on voimakkaassa murroksessa globaalien trendien kuten digitalisoitumisen, mobiliteetin ja sosiaalisen median ansiosta. Operaattoripuolella voimakas kilpailutilanne edellyttää uusien palvelujen ja laskutusmallien kehittämistä, jotta mm. mobiilidatan ja ”esineiden internetin” räjähdysmäinen kasvu saadaan muutettua uudeksi liikevaihdoksi. Mediayhtiöiden haaste on saada printtimedialle ja siihen liittyvälle mainosmyynnin laskulle korvaavaa liiketoimintaa digitaalisista kanavista responsiivisilla kuluttajapalveluilla. Kyse on tiivistettynä asiakaskokemuksen johtamisen kehittämisestä uudelle tasolle. Yhteistä molemmille toimialoille on lisäksi voimakas tarve kehittää operatiivista tehokkuutta ja saada kustannussäästöjä kannattavuuden parantamiseksi – myös IT:n avulla.

Tarjoamme ratkaisut uuteen kasvuun ja liiketoimintasi tehostamiseen

CGI:n laajan palvelutarjoaman avulla voit tehostaa tuottavuuttasi ja ohjata transformaation onnistuneesti uuteen liiketoimintaan. Ratkaisujemme avulla luot uusia palveluja ja kokonaan uusia liiketoimintamalleja. Varmistamme, että käytössäsi on paras mahdollinen osaaminen, teknologia ja palvelut, joiden avulla onnistumme yhdessä. Keskeinen tarjoamamme ja hyödyt:

  • Asiakkuuskokemuksen johtamisen ratkaisut, joiden avulla luot erinomaisia monikanavaisia asiakaskokemuksia
  • Resurssien hallinnan ratkaisut, joilla optimoit ja tehostat palvelutuotantoasi
  • Big data ja analytiikka tiedon maksimaaliseen hyödyntämiseen
  • Liiketoiminnan transformaation konsultointi, jolla uudistat sovellusportfoliosi ja muutat organisaatiosi ketteräksi
  • Liikkuvuuteen ja esineiden internettiin liittyvät ratkaisut, joilla luot uutta liiketoimntaa
  • Toimialariippumattomat ratkaisut, kuten infrastruktuurin ja sovellushallinnan jatkuvat palvelut, asiantuntijapalvelut, teknologiakonsultointi ja arkkitehtuurikonsultointi 


Vastaamme vaativimpiin asiakastarpeisiin

Palvelumme kattavat OSS- ja BSS-alueiden kokonaisratkaisut televiestintäyrityksille yli 30 vuoden kansainvälisellä kokemuksella. CGI:llä on maailmanlaajuisesti 6 400 telecom ja media -toimialan asiantuntijaa. Ylläpidämme 1 500 sovellusta kuudelle maailman kymmeneksi suurimmasta televiestintäyrityksestä. Toimittamillamme järjestelmillä käsitellään päivittäin yli miljardi langatonta puhelutapahtumaa.Vastaamme kokonaispalveluna muun muassa TeliaSoneran yli 22 000 työaseman toiminnasta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. TeliaSonera on ulkoistanut myös sanomavälityksen ja liikkuvan työn ohjauksen palvelutuotannon sekä niiden tuotekehityksen CGI:lle.