tietoturva
Aineistot
Tapahtumat

Kyberpuolustuskoulu

21.3.2018  CGI:n pääkonttori, Karvaamokuja 2

Kyberpuolustuskoulun teemana on turvallisuuden syventävät opinnot sekä laajavaikutteinen tietoturvauhka. Data on nykyaikaisen yhteiskunnan ja liiketoiminnan polttoaine – kyberturvallisuudesta on tullut sekä yrityksesi keskeinen kilpailutekijä että markkina-arvon määrittäjä. Kriittisen tiedon suojaaminen on mahdollista, mutta vaatii organisaation kykyä tunnistaa, keinoja ehkäistä ja havaita sekä kykyä toimia uhan edessä.

Iltapäivän aikana kuulemme muun muassa Arto Rädyn (Fortum) näkökulmia suuresta kotimaisesta yrityksestä potentiaalisena hyökkäyskohteena, Kirsi Karlamaan (Viestintävirasto) näkemyksiä kyberuhista ja varautumisesta valtiontasolla teemasta vastaavan viraston näkökulmasta, Tapio Volasen (CGI) puheenvuoron sopimuspohjaisesta varautumisesta sekä katsauksen autonomisen liikenteen uhkiin ja mahdollisuuksiin Juha Kenraalin (Trafi) kertomana. Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus vierailla CGI:n kyberturvallisuuskeskuksessa pääkonttorillamme sekä esittää kiperiä kysymyksiä kyberin asiantuntijoille. 

Ilmoittaudu nyt, mutta viimeistään 19.3.2018 ja tule kuulemaan vinkkejä oman organisaatiosi tietoturvan parantamiseen. Tilaisuus on maksuton.

Tavataan maaliskuussa!

OHJELMA

 

13.00 Ilmoittautuminen ja kahvit
13.30 Tervetuloa Kyberpuolustuskouluunjohtaja Jan Mickos, CGI
13.45 Fortum osana Suomen kyberturvallisuutta, Senior Vice President Arto Räty, Fortum
14.15 Kansallinen varautuminen ja turvallisuus - kuinka Suomesta tehdään kyberturvallinen?  pääjohtaja Kirsi Karlamaa, Viestintävirasto
Tauko
15.15 Sopimuspohjainen varautuminentoimitusjohtaja Tapio Volanen, CGI
15.45 Liikkuminen automatisoituu - mitä tämä tarkoittaa perinteisten liikkumismuotojen ja koko liikennejärjestelmän turvallisuuden kannalta?
tietojohtaja Juha Kenraali, Trafi
16.15 Varautuminen ja käytännön kyberturvallisuus
Case Veripalvelu SOC, digijohtaja Heikki Myllyniemi ja palvelupäällikkö Heidi Vuori, Veripalvelu
Case Lahti, johtaja Jan Mickos, CGI
16.55 Tilaisuuden päätös, johtaja Karri Salminen, CGI
Cocktail-tilaisuus ja mahdollisuus tutustua CGI:n SOC-tiloihin