Jaa

Startup Safari

Vapaudu rajoitteista ja luo aidosti uutta

Uusien palvelujen luominen on haastavaa. Uusien liiketoiminta alueiden avaaminen vielä haastavampaa. Entä jos voisit vapautua kaikista organisaatiorajojen pidäkkeistä, ja keskittyä luomaan uutta ilman rajoituksia? 

Startup Safari –palvelun avulla voidaan saavuttaa sama toimintamalli ja edut, jotka ovat tuttuja ketterästä ja nopeasta startup-maailmasta. Sen avulla vapaudut niistä organisaation ja liiketoiminnan rajoitteista, jotka ovat tuottavuuden ja aidosti uusien palvelujen luomisen esteenä.

Palvelun ytimessä on sitoutuminen niin liiketoiminnan kehittämisessä kuin innovatiivisissa teknisissä ratkaisuissa. Startup Safarissa rakennetaan yksi tiimi, jolle luodaan optimaaliset edellytykset uuden luomiseen. Kun päivittäisen työn tekemisen haasteet ja organisaatioiden rajat eivät ole esteenä, saadaan tuloksia, joihin perinteisillä projekteilla ei päästä.

 

Näin Startup Safari toteutetaan

Prepare and pitch

Mini Digital Spark luo ymmärryksen siitä mitä startup työstää. Pitching-tilaisuudessa investoijat, eli asiakas ja CGI, määrittävät startupin suunnan sekä oman panostuksensa.

Recruit and start

Luodaan yksi yhteinen tiimi, jolla on kaikki tarvittavat tiedot, välineet sekä verkostot.

Run the Startup

Tiimi tuottaa intensiivisesti ratkaisua kuukaudesta kahteen pitäen kiinteästi yhteyttä investoijiin.

Measure success

Tulokset testataan todellisessa ympäristössä.

Buyout

Investoijat toteavat tuloksen ja startupin tuloksia aletaan tuoda osaksi normaalia liiketoimintaympäristöä.

 

Startup Safari on kompakti, nopeatempoinen ja raja-aidat ylittävä. Liikkeellelähtö on nopea ja kevyt, mutta mahdollisuudet suuret.

Startup Safari voidaan toteuttaa myös Student Startup Safarina. Tällöin noudatetaan Safarin mallia, mutta annetaan valmistuville ja/tai vastavalmistuneille tulevaisuuden tähdille mahdollisuus muuttaa maailmaa.