Hyvinvointi

Tuoteratkaisut

Hyvinvointi
CGI - Solutions
Otsikko
ASLA - potilaslaskutus
Asla on erikoissairaanhoidon tarpeisiin suunniteltu asiakaslaskutusohjelmisto.
CGI Drive
CGI Drive on pilvipalvelumme tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen. Kaikki CGI Driveen tallennetut tiedostot ja data pysyvät Suomessa CGI:n pilviympäristössä, jota ylläpitävät turvaselvitetyt asiantuntijat.
CGI HR -kokonaisratkaisu

CGI tarjoaa työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Ratkaisuistamme on helppo rakentaa juuri sinun organisaatiollesi toimiva kokonaisuus.

CommunityCare360
CGI CommunityCare360 on modulaarinen pilviratkaisu kotihoitoon, joka yhdistää asiakkaat, perheenjäsenet, hyvinvoinnin ammattilaiset, sekä hallinnon puolella työskentelevät ammattilaiset.
Emmi - terveydenhuollon tilausjärjestelmä
Emmi on lääke- ja materiaalihallinnon sähköinen tilausjärjestelmä. Sen helppokäyttöisen selainkäyttöliittymän kautta voidaan tilata hoitotarvikkeet, lääkkeet ja pienlaitteet.
Gemini

Gemini-toiminnanohjausratkaisu mahdollistaa terveydenhuollon toiminnanohjauksen ja materiaalilogistiikan laaja-alaisen hallinnan.

Itte-itsepalveluratkaisu asiakasvirran hallintaan
Itte-itsepalveluratkaisu on digitaalinen asiakasvirran hallinnan järjestelmä sosiaali- ja terveydenhuollon käyttöön.
Keybox - terveydenhuollon materiaalihallinto
Keybox käsittää sairaanhoitopiirin toiminnanohjauksen tietojärjestelmäkokonaisuuden, jolla hallinnoidaan terveydenhuollon materiaalitoimen ja myynnin prosessit.
Kotihoito Mukana - kotihoito-organisaatioiden käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä
Kotihoito Mukana on liikkuvan työvoiman hallintatyökalu. Se on helppokäyttöinen mobiili toiminnanohjausratkaisu kotihoitajille ja monipuolinen suunnittelutyökalu heidän esimiehilleen.
Merlot Medi - Ensihoidon sähköinen johtamis- ja raportointijärjestelmä
Ensihoidon sähköinen potilaskertomusjärjestelmä Merlot Medi tehostaa ensihoidon operatiivista johtamista ja resurssienhallintaa. Se parantaa hoidon laatua ja jatkuvuutta kattavan potilasraportoinnin avulla.
Merlot-turvallisuusratkaisut
CGI:n turvallisuusratkaisut palvelevat yleisen turvallisuuden toimijoita yhdistämällä paikkatietoa, langatonta tiedonsiirtoa ja nykyaikaisia tietojärjestelmiä.
Mynla - laskutus ja raportointiratkaisu

Mynla on hyvinvointitoimialan laskutus- ja raportointiratkaisu, joka mahdollistaa suurten tietomäärien lähes reaaliaikaisen keräämisen ja käsittelyn laskutuksen ja raportoinnin tarpeisiin.

OMNI360
OMNI360 on CGI:n kotimainen kokonaisratkaisu, joka yhdistää yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalitoimen.
OMNI360 Yrityskertomus - Työpaikkaselvitys mobiilissa
OMNI360 Yrityskertomus-mobiiliratkaisun avulla saat täytettyä työpaikkaselvityksen missä tahansa. Ratkaisu vapauttaa hoitajien ja lääkäreiden aikaa heidän ensisijaisiin tehtäviinsä hallinnollisten tehtävien sijaan. OMNI360 Yrityskertomus voidaan liittää SoftMedic-potilastietojärjestelmään.
Orbit - järjestelmä leikkaustoiminnan ohjaukseen
CGI:n leikkaustoiminnan ohjausjärjestelmä tukee leikkauspotilaan hoitoprosessia leikkauspäätöksestä heräämöhoidon dokumentointiin.
Prototype Factory
Prototype Factory on CGI:n Service Design Studion palvelu, joka toteuttaa ketterästi ja nopeasti prototyyppejä uusista ideoista, palveluista tai konsepteista.
Raindance - talouden- ja toiminnanohjaus
Raindance on nykyaikainen, selainpohjainen ERP-ratkaisu, joka soveltuu hyvin sekä yritysten että yhteisöjen talouden- ja toiminnanohjaukseen. Raindance sisältää tehokkaan ratkaisun sekä budjetointiin että talouden seurantaan sähköisten hallinnon prosessien lisäksi. Raindance on kustannustehokas ja se skaalautuu joustavasti niin suurten kuin pienten yksiköiden tarpeisiin.
Rondo – prosessien tehostamiseen ja tuotteiden elinkaaren hallintaan

Rondo on tarpeidesi mukaan muokkautuva ja jatkuvasti kehittyvä tietojärjestelmä, jonka avulla automatisoit liiketoimintaprosessien työnkulut ja asiakirjojen arkistoinnin. Prosessien läpimenoajat lyhenevät ja dokumentit arkistoituvat luotettavasti ja säännösten mukaisesti.

Sonet ja Sonet Premium
Sonet on Suomessa laajasti käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka soveltuu hyvin yritysten ja yhteisöjen talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Sonet Premium on kehitetty pitkällä kokemuksella ja se perustuu Sonetin tietotekniikkaan ja liiketoiminnan tuntemukseen, ymmärrykseen ja osaamiseen. Ratkaisuun on yhdistetty nykyaikainen teknologia, laaja toiminnallisuus ja helppo käytettävyys.
Titania - työvuorojen suunnittelu- ja seurantaratkaisu
Titania-ohjelmisto on kehitetty työvuorojen systemaattiseen suunnitteluun ja seurantaan turvallisuustyössä terveydenhuolto- ja hoiva-aloilla.
Unify360-pilvipalvelu
CGI Unify360 on täysin uudenlainen työkalu ja palveluratkaisu hybridimallisiksi kehittyneiden IT-ympäristöjen hallintaan. Kokonaisratkaisumme antaa kaikki välineet IT-ympäristöjen optimointiin ja uudistamiseen.