Pankki ja vakuutus

Työeläkevakuuttaminen

Vahva toimialaosaaminen, modernit palvelut

Työeläkealan järjestelmiin kohdistuu tällä hetkellä lukuisia erilaisia muutos- ja kehitystarpeita. Muuttuva lainsäädäntö tuo työeläkevakuuttajille uusia vaatimuksia siinä missä digitalisaatio sekä uudet tekniset ratkaisut luovat mahdollisuuksia tarkastella asiakkaille tuotettavia palveluita uudistuneesta näkökulmasta.

Työeläkevakuuttamisen asiantuntijana meillä on ensiluokkainen ymmärrys eläketoimialan haasteista, tulevaisuuden näkymistä ja toimialaan liittyvistä liiketoiminnallisista vaatimuksista sekä niiden toteuttamisesta tietoteknisillä ratkaisuilla.

Uusiutumisen mahdollistamiseksi tuemme asiakkaitamme IT-palveluiden operatiivisten kulujen alentamisessa ja autamme asiakkaitamme kohdentamaan näin vapautuneet resurssit liiketoiminnan, uusien innovatiivisten palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Asiakkaidemme käytössä on CGI:n koko globaali osaaminen. Palvelumme koostuvat vahvasta paikallisesta eläkevakuutusosaamisesta täydennettynä kustannustehokkailla nearshore- ja offshore-palveluilla.

Vahva toimialakohtainen osaamisemme näkyy erityisesti projektien ja hankkeiden laadukkaana läpivientinä sekä ensiluokkaisena osaamisena. Otamme aina huomioon myös toteutettujen ratkaisujen kehittämismahdollisuudet.

CGI:n osaamisesta ja asemasta suomalaisten eläkevakuutusyhtiöiden palvelutoimittajana kertoo mm. se, että

  • joka kuukausi sadattuhannet eläkkeensaajat saavat eläkkeensä CGI:n toimittamien järjestelmien tukemana
  • asiakkainamme ovat kaikki merkittävät suomalaiset ja pohjoismaiset vakuutusalan toimijat
  • meillä on yli 30 vuoden kokemus vakuutusyhtiöiden tietojärjestelmistä, vakuutusalan liiketoiminnasta sekä loppuasiakkaiden tarpeista
  • olemme auttaneet asiakkaitamme digitaalisessa muutoksessa mm. modernisoimalla prosesseja sekä rakentamalla uudenaikaisia verkkopalvelu- ja mobiiliratkaisuja.

Pystymme tarjoamaan työeläkevakuuttamisen asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluja yhdistämällä CGI:n osaamisen eri toimialoilta ja näin rikastamaan ja tuomaan uusia näkökulmia toimialakohtaisiin ratkaisuihimme.