Pankki ja vakuutus

Pankkitoiminta

Tehostamalla luomme pankeille tilaa uudistua

Pankkitoimialan monta samanaikaista murrosta

Asiakaskäyttäytymisen muutos on siirtänyt pankkiasioinnin digitaalisiin kanaviin, ja kuluttajat odottavat asiakaskokemukselta nopeutta ja vaivattomuutta ajasta ja paikasta riippumatta.

Markkinoita muuttavat sekä pankkitoimialalle siirtymistä suunnittelevat globaalit jätit että pienet ketterät toimijat, jotka luovat jalansijaa uudentyyppisillä palveluilla.

SEPA-sääntelyn myötä pankkeihin kohdistuu koko ajan uusia vaatimuksia, jotka sitovat pankkien resursseja (esim. tietosuojaan ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvät asiat).

Uudistumisen mahdollistamiseksi pankkien on panostettava samanaikaisesti operatiivisten kulujen alentamiseen sekä uudenlaisten digitaalisten palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kumppanuus

Pärjätäkseen pankit tarvitsevat vahvoja kumppaneita, jotka pystyvät tuomaan lisäarvoa pankkitoimintaan. CGI tarjoaa pankkien luotettavana kumppanina kattavan valikoiman palveluita liiketoimintaprosessien ulkoistamisesta järjestelmäintegraatioon ja konsultointiin. Asiakkainamme on 19 Euroopan 20 suurimmasta pankista.

Autamme asiakkaitamme lisäämään automaatiota, paperittomuutta ja itsepalvelua pankkitoiminnan eri prosesseissa. Järjestelmäuudistuksissa on hyödynnettävissä kattavat nearshore- ja offshore-palvelumme. Näillä keinoilla asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä.

Palveluidemme avulla asiakkaamme puolestaan palvelevat omia asiakkaitaan paremmin ja lisäävät omaa kilpailukykyään. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi asiakasanalytiikassa, palvelumuotoilussa, monikanavaratkaisuissa (kuten mobiili) ja maksamisen uusissa palveluissa.

Finanssitoimiala muodostaa 20 % CGI:n liikevaihdosta

  • Olemme Suomen johtava treasury-järjestelmän tarjoaja.
  • Meillä on neljänkymmenen vuoden kokemus ratkaisujen ja palvelujen toimittamisesta pankeille. 
  • Palvelemme suurinta osaa pankkitoimijoista Suomessa.
  • Tarjoamassamme on 30 pankkialan tuotteistettua ratkaisua globaalisti.
  • Suomessa asiakkaidemme parissa työskentelee yli 600 finanssialan ammattilaista. 
  • CGI:llä on kolme yhteisyritystä Suomen suurimpien finanssitoimijoiden kanssa.
  • Vuosittain Suomessa lähetetään yli 20 miljoonaa CGI:n verkkolaskua.
  • CGI:n rahanpesunestojärjestelmät suodattavat 64 % maailman valuutanvaihtokaupasta.

Miten voimme parantaa sinun liiketoimintaasi? Olethan rohkeasti yhteydessä!

CGI Suomen tarjoama pankkialalla

Palvelumme pankkitoimialalle