Pankki ja vakuutus

Pankki ja vakuutus

Tarjoamme keinot tuottojen maksimointiin

Miten pankki- ja vakuutusyhtiöt reagoivat heikentyneeseen maailmantalouden tilanteeseen ja muihin kustannuspaineisiin? Miten pidät olemassa olevat asiakkaasi ja hankit uusia? Mikä merkitys kiristyvässä kilpailussa on IT-järjestelmillä?

Monet finanssialan toimijat harkitsevat siirtymistä omista järjestelmistä ja toiminnoista kustannustehokkaampiin, joustavampiin ja hallittuihin palvelukokonaisuuksiin, kuten liiketoimintaprosessien ulkoistamiseen, sovellushallintaan ja palveluiden ostamiseen SaaS-mallin mukaisesti. Mikä on sinun ratkaisusi?

Palvelumme kattavat koko pankki- ja vakuutustoiminnan

Toimitamme IT-palveluja, joiden avulla pankki- ja vakuutusalan toimijat voivat minimoida pääomakustannuksia ja saavuttaa samalla merkittäviä kustannushyötyjä. Yhdistämme syvällisen toimialaosaamisen ja edelläkävijän ratkaisut tukemaan täysin hallittujen IT-palvelujen valikoimaa – aina konsultoinnista järjestelmäintegraatioon ja ulkoistamiseen.

Olipa kyse uusien säännösten vaatimista muutoksista IT-järjestelmiin, asiakaskokemuksen kehittämisestä tai suuresta IT-muutoksesta ja kustannussäästöistä, me autamme. Tarjoamme kullekin sektorille erityisesti kehitettyjä palveluita pankkitoimintaan, henkivakuuttamiseen, työeläkevakuuttamiseen ja vahinkovakuuttamiseen.

Tiedämme, miten raha pidetään liikkeessä

  • CGI:llä on yli 16 000 pankki- ja vakuutusalan asiantuntijaa, jotka auttavat asiakkaitamme viidellä mantereella saavuttamaan kannattavaa kasvua.
  • Toimitamme palveluita 25:lle 30 suurimmasta pankista sekä 7:lle 10 merkittävimmästä kansainvälisesti toimivasta vakuutusyhtiöstä.
  • Alan merkittävänä kansainvälisenä toimijana olemme mukana esimerkiksi kehittämässä rahoituslaitosten SWIFT-tiedonsiirtojärjestelmän infrastruktuuria sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa maailman kehittyneimpiä pankkijärjestelmiä.
  • Meillä on vuosikymmenten toimialakokemus pankki- ja vakuutusalasta ja maailmanlaajuiset valmiudet kokonaisvaltaisten hankkeiden toteuttamiseen.