Kartta-aineistot ja -palvelut

Kartat aina ajan tasalla ja käyttövalmiina

Ajantasaiset ja laadukkaat kartta-aineistot ovat paikkatiedon kulmakivi. Kartta-ammattilaisemme luovat automatisoidussa prosessissa tarkkoja, visuaalisesti kauniita ja toimivia karttoja. Ulkoista kartat CGI:n kartta-asiantuntijoille. Hoidamme aineistopäivitykset puolestasi, ja voit itse keskittyä paikkatiedon hyödyntämiseen ajantasaisten ja toimivien pohja-aineistojen avulla.

Monipuoliset ja luotettavat aineistot kaikkeen käyttöön

Tuomme lisäarvoa yhdistelemällä paikkatietoaineistoja kartaksi toiveidesi mukaan. Kartta-aineistomme soveltuvat laajasti mihin tahansa ammattikäyttöön, jossa luotettavuus ja ajantasaisuus on ensiarvoisen tärkeää. Laadun takeena on ammattitaitomme sekä säännöllisesti päivittyvä tietovarastomme, jossa on laaja valikoima tunnettujen paikkatietotuottajien sekä kotimaisia että maailmanlaajuisia lähdeaineistoja. Jakelemme aineistomme pilvipalvelussamme reaaliaikaisesti standardien rajapintojen (WMTS, WFS) avulla tai perinteisillä toimitusmuodoilla.

Voimme räätälöidä aineistoja tarpeidesi mukaan ja voit saada karttapalveluusi brändisi mukaisen ja yksilöllisesti visualisoidun kartan, joka erottuu kilpailijoista. Voit myös hyödyntää valmiita karttasarjoja, jotka on suunniteltu vastaamaan yleisimpiä asiakastarpeita. Kaikkia karttasarjoja voidaan tuottaa myös globaalisti.

Karttasarjamme:

  • Taustakartta RS-sarja:
    RS-sarja on taustakartaksi optimoitu rasterikarttasarja. Se on väritykseltään vaalea ja välttää suuria kontrasteja, jolloin kartalla on helppo esittää erilaisia teemoja ja aineistoja.
  • Tiekartta LG-sarja:
    LG-sarja on väritykseltään kirkkaampi ja siinä on korostettu erityisesti tiestöä ja tieluokitusta. Sen vuoksi sarja sopiikin hyvin logistisiin tarpeisiin sekä mobiilikäyttöön.
  • Maastokartta RK-sarja:
    RK-sarja on pohjaltaan MML:n peruskarttaa, johon on lisätty samalla teemalla ylempiä karttatasoja.

Rasterikarttojen lisäksi välitämme Maanmittauslaitoksen maastotietokantaa valmiiksi luokiteltuna ja visualisoituna vektoriaineistona, sekä kartta-aineistoja vektoritarkkuudella painotarpeisiin.

Karttapalveluillamme pääset suoraan hyödyntämään paikkatietoa

Toimitamme kartat myös palveluna. Palvelukonseptimme takaa helpon ja vaivattoman tavan saada ajantasaiset ja laadukkaat aineistot sujuvasti käyttöösi. Karttapalvelu on karttakäyttöliittymä, jonka avulla paikkatietotoiminnallisuus välittyy käyttäjälle. Palvelun avulla tuotteeseen kuin tuotteeseen pystytään tuomaan karttaulottuvuus ja yhdistämään se vaikkapa asukasmääriin tai myynteihin. Jatkuvasti kehitettävät karttapalvelumme ovat toimintavarmoja ja skaalautuvat rajattomasti.

Esimerkkejä kuluttajille suunnatuista karttapalveluista ovat Retkikartta ja HSL:n ja Tampereen kaupungin Reittioppaat.

Edistykselliset organisaatiot käyttävät verkkopohjaisia karttakäyttöliittymiä myös sisäisesti. Niiden avulla paikkatietotoiminnot välittyvät helposti ja ovat kaikkien käytössä.