Nuorten pankkikäyttäytymistutkimus 2018

Millainen on tulevaisuuden pankkikävijä?

CGI toteutti kansainvälisen kuluttajatutkimuksen pankkiasiakkuuksista vuonna 2017. Tutkimuksen osallistuneista suomalaisista vastaajista 70% koki menettäneensä henkilökohtaisen siteen pankkiinsa. Osallistu ”Nuorten pankkikäyttäytymistutkimus 2018” –kyselyyn ja kerro mitä mieltä sinä olet, mikä on sinun pankkisuhteesi, missä asioissa pidät sitä tärkeänä ja miten sitä pitäisi kehittää?

Asiakasymmärrys on pankeille erittäin tärkeää liiketoiminnan kehittämisessä ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Millainen on siis tulevaisuuden asiakas? Tutkimuksen kohderyhmänä olevat 18-30-vuotiaat nuoret aikuiset antavat tulevalle pankkipalvelujen kehitykselle suuntaa, miten siihen heijastuu koko ajan kiristyvä kilpailu, digitaalisuus ja teknologinen murros sekä pankkitoimintaa muokkaava regulaatio.

Osallistu tutkimukseen alta maaliskuun 2018 loppuun mennessä. Tutkimukseen vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastaajille toimitetaan tutkimusraportti sen valmistuttua kesällä 2018. Arvommme lisäksi kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme Suunto Spartan Trainer Wrist -kelloa (arvo 199€).

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, 26.1.-31.3.2018 välillä yhteystietonsa jättäneet henkilöt, jotka eivät ole työsuhteessa CGI:hin tai sen yhteisyrityksiin.
Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti huhtikuun 2018 aikana ja palkinnon luovuttamisesta sovitaan yhdessä voittajien kanssa.

Nuorten