CGI Next

Autamme ideoimaan ja toteuttamaan digitaalisia menestystarinoita.

Digitalisaation globaalit trendit
CGI Global 1000 -tutkimus
71 %
Kuluttajaistumisen vaikutukset kasvavat
62 %
Tietoturvan rooli muuttuu suojatumiskeinosta erottautumistekijäksi
34 %
Toimialarakenteet ja liiketoimintamallit uudistuvat
27 %
IT:n rooli muuttuu mahdollistajasta uusien liiketoimintamallien veturiksi

Yhdistämme ihmiset, tietovarat, teknologiat ja designin – kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti.

Kuljemme kanssasi koko digitaalisen matkasi ajan ideasta toteutukseen ja ylläpitoon.

Palvelumuotoilu

Autamme luomaan parempia kokemuksia, uudenlaisia palveluita ja uutta liiketoimintaa – asiakkaitasi ymmärtäen. Olemme kumppanisi aina strategiasta ja visioista konkreettisten asiakaskokemusten toteuttamiseen ja jatkokehittämiseen saakka.

Digitaalinen asiakaskokemus

Olemme katalyytti digitaalisen asiakaskokemuksesi kehittämisessä - oli kyseessä sitten uusi aluevaltaus tai nykyisten liiketoimintojen uudistaminen. Rakennamme saumattoman ja omnikanavaisen asiakaskokemuksen kanssasi yhdessä: kokoamme moniosaajatiimin, jonka mahdollistajina ovat mm. palvelumuotoilu, CRM, verkkokaupat & -palvelut, mobiilisovellukset, tuotetiedon hallinta, ketterä ohjelmistokehitys, API-arkkitehtuurit, DevSecOps & Cloud.
Startup Safari
·
Asiakaskokemuksesi arvopisteet
·

Digitaaliset tuottavuusratkaisut

Digitalisaatio tuo mukanaan yhä laajempia mahdollisuuksia toimintojen mobilisointiin ja tehostamiseen. Autamme parantamaan tuottavuuttasi uusien digitaalisten teknologioiden ja tuotteistettujen mobiiliratkaisujen avulla.

Digitaalinen työntekijäkokemus

Työntekijäkokemus on avaintekijä matkalla kohti erinomaista asiakaskokemusta. Autamme kehittämään työntekijäkokemusta, toteuttamaan digitaalisen työympäristön ratkaisuja sekä automatisoimaan tehtäviä.

Tiedolla johtaminen & analytiikka

Liiketoimintatiedon hallinta ja tiedolla johtaminen tarvitsevat tuekseen ratkaisuja, jotka auttavat sinua pysymään askeleen edellä nykyhetkeä ja kilpailijoitasi. Olemme kumppanisi analytiikan tuottamisessa aina suunnittelusta analytiikkaympäristösi ylläpitoon saakka.
Big Data Analytics Factory
·
Data Insights -workshop

Kyberturvallisuus

Digitaalisessa maailmassa kriittisten toimintojen jatkuvuuden turvaaminen ja yrityksen salassa pidettävän tiedon suojaaminen on välttämätöntä. Autamme asiakkaitamme tiedostamaan riskejä, suojaamaan toimintoja ja tietoja sekä toimimaan turvallisesti, turvaatpa olemassa olevaa tai luot uutta.
Kyberturvallisuuskeskus (SOC)
·
Kyberturvallisuuden Health Check

Kiitos yhteydenotostasi.

Ideoidaan ja toteutetaan digitaalinen menestystarinasi yhdessä.
Haluatko kuulla lisää?

Minua kiinnostaa

Yhteystiedot

Tarkista lomakkeen tiedot.
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani käsitellään CGI Suomi Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin mukaisesti. Lue lisää. Jos haluat kieltää tietojesi tallentamisen suoramarkkinointirekisteriin, lähetä viesti info.nalli.fi@cgi.com.