Matkustus ja liikenne

Pidämme ihmiset ja tavarat liikkeessä

Toimitamme ihmisten ja tavaroiden kestävää sekä sujuvaa liikkumista mahdollistavia IT toimialapalveluita yhteiskunnan kaikille sektoreille Suomessa ja maailmalla tuhansien ammattilaistemme voimin.

Tehokkuutta maalla, merellä ja ilmassa

CGI toimii monen kansainvälisen liikenteen ja liikkumisen alan toimijan kumppanina. Tarjoamme ratkaisut konsultoinnista IT-ulkoistuksiin. Työkalumme kehittävät prosesseja ja toimintoja sekä parantavat asiakaskokemusta niin ilmailu-, laiva-, maantie- kuin raideliikenteessäkin.

Erikoisosaamistamme ovat muun muassa liikennepäästöjen vähentäminen, joukkoliikenteen palvelut, tien- ja väylänkäyttömaksujen hallinta, mobiilityönohjaus sekä älykäs logistiikka. Ratkaisuvalikoimamme kattaa muun muassa seuraavat palvelut:

Ratkomme liikenteen ongelmia älykkäillä liikennejärjestelmillä (ITS, Intelligent Transportation Systems), jotka toimivat apuna liikenteen ja kuljetusten seurannassa, ohjaamisessa ja tiedonvälityksessä sekä avustavat ihmisiä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

infographic IBORIBORPROLOGISTICAPROLOGISTICACiMSCiMSCGI trafficCGI trafficTerminalTerminalSigmaSigmaCargoCargoEAMEAMGoGoNaviciNavici