Logistiikka- ja postipalvelut

Pidämme tavarat ja ihmiset liikkeessä

Toimitamme tavaroiden ja ihmisten kestävää sekä sujuvaa liikkumista mahdollistavia IT toimialapalveluita yhteiskunnan kaikille sektoreille Suomessa ja maailmalla tuhansien ammattilaistemme voimin.

CGI on jo pitkään kehittänyt yritysten logistisia prosesseja ja kuljetusyritysten toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP), jotka

  • lisäävät toimitusketjun läpinäkyvyyttä
  • säästävät kustannuksia
  • vähentävät raskaan liikenteen päästöjä ja tuottavat tietoa toimitusketjun aiheuttamasta hiilijalanjäljestä.

Tuotamme ratkaisuja koko toimitusketjuun

  • Kuljetus. Ratkaisumme vastaa ajan vaatimuksia nyt ja tulevaisuudessa. Sähköiset kuljetustilaukset, optimointi, kartta- ja mobiililiittymät ovat osa kuljetussuunnitteluohjelmaa. Automaattiset liikennöitsijätilitykset sekä sopimuspohjainen automaattihinnoittelu vähentävät merkittävästi hallinnollista työkuormaa.
  • Varastointi. Varasto-ohjelmamme avulla pysyt mukana alan kehityksessä, jossa vaaditaan jatkuvaa mukautumista asiakkaiden ja viranomaisten muuttuviin tarpeisiin.
  • Tulliasiointi. Ohjelmistomme kattavat tulliasioinnin kaikki muodot: viennin, tuonnin, passittamisen, turvatiedot, valmisteveron alaisten tuotteiden siirron ja tilastoilmoittamisen. Kun integroit tulliasioinnin osaksi yrityksen liiketoimintaa, vältät tiedon monikertaisen tallentaminen. Huolintajärjestelmämme tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet tiedonvälitykseen niin asiakkaiden kuin edustajienkin kanssa.

 Ratkaisuvalikoimamme kattaa muun muassa seuraavat palvelut:

Myös me toimitamme aikataulussa ja budjetissa

Tarjoamme postipalveluita ja -ratkaisuja kansainvälisesti ja olemme toimialan suurin IT-palveluntarjoaja Euroopassa. GGI:llä on vuosikymmenten kokemus logistiikka- ja postialasta ja lukuisa joukko alan asiantuntijoita. Saamme jatkuvasti kiitosta aikataulujen ja budjettien pitävyydestä ja parhaita arvosanoja asiakastyytyväisyydestä.

Asiakkaitamme ovat muun muassa Deutche Post DHL, Maersk Line ja DB Schenker. Suomessa olemme toimittaneet esimerkiksi Itellalle räätälöidyn sovelluksen, jota käyttää 1 500 työntekijää 500 palvelupisteessä ympäri Suomen. Katso tarkemmin, miten ISS Palvelut on tehostanut toimintaansa sähköisen seurannan ratkaisullamme.