Liiketoimintaprosessien hallinta

Verkkopalkka

Palkkatietoja nopeasti ja kustannustehokkaasti

Verkkopalkka on palvelu, jossa palkansaaja saa sähköisen palkkalaskelman. Palkansaaja kirjautuu palveluun tietoturvallisesti verkkopankin kautta. Verkkopalkkapalvelun turvallisuus perustuu verkkopankeissa käytettävään tekniikkaan. Palvelu toimii Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjola-ryhmän, Säästöpankkien (SP), Handelsbankenin, Paikallisosuuspankkien (POP), Aktia Pankin, Ålandsbanken Abp:n ja S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Palkansaaja pääsee verkkopalkkapalveluun tutun verkkopankkinsa kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan. Verkkopalkkapalvelussa palkansaaja voi:

  • selailla palkkalaskelmiaan
  • tulostaa palkkalaskelmiaan
  • lähettää viestejä palkkatoimistoonsa
  • lukea tiedotteita

Sähköisen palkkalaskelman saa nopeasti ja se on katsottavissa missä ja milloin vain verkon välityksellä. Palkkalaskelmia säilytetään 7 vuotta. Niille palkansaajille, jotka eivät voi ottaa vastaan sähköistä palkkalaskelmaa, tulostetaan paperinen palkkalaskelma CGI:n tulostuspalvelussa.

Ota helposti käyttöön ja säästä ympäristöä

Palkanmaksajalle verkkopalkka tuo kustannussäästöjä muun muassa postituskustannusten poistumisen myötä. Palkanmaksaja saa palvelun käyttöönsä tekemällä sopimuksen CGI:n kanssa; CGI on huolehtinut jo valmiiksi sopimuksista kaikkien verkkopalkkaa tukevien pankkien kanssa. Palvelu voidaan ottaa käyttöön, kun palkanlaskentajärjestelmään on päivitetty verkkopalkkaominaisuus. Palkanmaksaja sopii henkilöstönsä kanssa sähköisen palkkalaskelman käyttöönotosta.

Sähköinen palkkalaskelma on paperista ekologisempi ja edistää kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Välitämme kuukausittain satojatuhansia palkkalaskelmia, joista noin 75% on sähköisiä.