Liiketoimintaprosessien hallinta

Sanomanvälitys palveluna

Automatisoi organisaatioiden väliset tietovirrat

Sanomanvälitys mahdollistaa organisaatioiden välisten liiketoimintaprosessien sähköistämisen. Yhteen liiketoimintaprosessiin kuuluu nykyisin useita tietojärjestelmiä ja organisaatioita, jokaisen keskittyessä omaan ydintoimintaansa. Tietojärjestelmien välisen tiedonvaihton avulla voidaan luoda automatisoituja, läpimenoajoiltaan hallittuja ja inhimmillisistä virheistä vapaita arvoketjuja.

Sanomanvälityspalvelumme avulla yritys voi hallita keskitetysti sekä toimittaja- että asiakasverkkonsa yhteyksiä. Tilauskatalogit, tilaukset, tilausvahvistukset, laskut ja muut liiketoimintasanomat liikkuvat järjestelmien ja yritysten välillä tarpeen mukaan, automatisoidusti ja aikataulussaan.

Joustavat integraatiot teknologiavapaasti

Yleisimmät sovellusalueet ovat hankintaan, laskutukseen ja logistiikkaan liittyvät integraatiot – tällöin puhutaan usein EDI-sanomista, EDI/OVT-liikenteestä, verkkolaskuista tai sähköisistä laskuista. Palvelun avulla voidaan kuitenkin integroida tietojen vaihto minkä tahansa järjestelmien ja arvoverkkojen välillä.

Toimittamamme ratkaisu mahdollistaa teknologiavapaan integraation palveluna. Vastaamme palvelun sanomaliikenteen ylläpidosta ja sen skaalautumisesta kulloisenkin käyttötarpeen ja -tilanteen mukaisesti.