Liiketoimintaprosessien hallinta

Liiketoimintaprosessien hallinta

Optimoi yrityksesi liiketoiminta

Liiketoimintaprosessien tulee mukautua nopeasti markkinoiden muuttuessa. Sekä yritykset että julkinen sektori etsii keinoja, joilla voidaan

  • ylläpitää korkea palvelutaso
  • muuttua toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti
  • hallita kasvavia kustannuksia.

CGI tarjoaa kattavia prosessien hallinnan kokonaisuuksia – omia ja kumppaneidemme palveluja – käyttöönne helposti.

Luomme tarvitsemanne joustavat ratkaisut. Varmistamme, että ne soveltuvat toimialanne tarpeisiin. Ja lopulta yhdistämme onnistuneen liiketoiminnan ulkoistamisen elementit – asiakaspalvelun, tapahtumien käsittelyn ja liiketoiminnan järjestelmät sekä palvelut.

Prosessien hallinnan ydin on CGI:n palveluväylä, joka kokoaa yrityksen, eri toimialojen ja palveluntarjoajien vahvuudet yhteen. Se tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden automatisoida ja tehostaa prosessejaan uudella tavalla. Toisaalta se tarjoaa alustan kokonaisten prosessien ulkoistamiselle. Hyvänä esimerkkinä tästä on laskutuksen ja maksamisen palvelukokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa liittää myös kolmannen osapuolen taloudenhallinnan palveluita. Palveluiden ja järjestelmien integraatiot sekä asiakkaiden prosessien hallinta toteutetaan CGI:n palveluväylän avulla.

Kattavat palvelut ja joustavat toimitusmallit

  • Tuotamme palveluita eri toiminnoille, joita ovat mm. taloushallinto, laskutus ja maksaminen, henkilöstöhallinto ja hankinta.
  • Panostamme myös ulkoistamiseen liittyvien siirtoprojektien hallintaan, sovittujen palvelutasojen seurantaan ja yhteistyön toimintamalleihin sekä ohjaukseen.
  • Blended-toimitusmallimme avulla voimme yhdistää paikalliseen osaamiseen globaalit resurssimme, jolloin sekä osaaminen että kustannukset skaalautuvat joustavasti.