Globaalit kumppanimme

Kattava kumppaniverkostomme käytössäsi

CGI toimii globaalisti yhteistyössä tarkoin valittujen johtavien teknologiakumppanien kanssa. Näin varmistamme parhaat ratkaisut asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin. Kumppanien osaamista tarjotaan osana kattavia palveluitamme ja globaalia toimituskapasiteettiamme.

Globaaleja kumppaneitamme ovat:

logo-microsoft

CGI on Microsoftin Globally Managed Partner ja Microsoft Gold- tai Silver-kumppani yli 20 erilaisella osaamisalueella. Microsoft-tarjontamme kuuluu markkinoiden laajimpien joukkoon. Meillä on yli 8 000 erikoistunutta Microsoft-ammattilaista yli 25 maassa. Tutustu tarkemmin Microsoft-tarjontaamme Suomessa.

logo-oracle.gif

CGI on Oracle Global Platinum Partner useilla erikoisalueilla, kuten sovellukset ja järjestelmät, kumppanuuksien hallinta, yhteiset globaalit ohjelmat, liiketoiminnan integraatiopalvelut ja Oracle-pohjaiset ratkaisut (yli 30) julkishallinnolle, vähittäiskaupalle, tietoliikennealalle ja terveydenhoidossa käytettäviksi. Lisäksi CGI on Oraclen asiakas. Käytössämme on Hyperion, Sales Cloud ja PeopleSoft.

logo-sap

SAP-kumppanina CGI on erikoistunut yli 25:lle SAP-osaamisalueelle sovellusten hallinnasta SuccessFactor- ja HANA-ratkaisuihin sekä mobiiliratkaisuihin rahoitusalalle, valmistavalle teollisuudelle, terveydenhoidolle ja energia-, vesi- ja jätehuoltoalalle. Tutustu SAP-palveluihimme Suomessa.

logo-hds

Hitachi Ltd:n tytäryritys Hitachi Data Systems (HDS) on yksi maailman suurimmista globaaleista elektroniikka-alan yrityksistä. CGI osallistuu Hitachin Fusion Program for Global Systems Integrators -ohjelmaan, joka takaa meille ensiluokkaista tukea, keskusteluyhteyden ylimpään johtoon ja käyttöömme syvällistä teknistä osaamista. CGI käyttää laajaa HDS-ratkaisuvalikoimaa ja on Hitachi Global Cloud Service Provider.

logo-cisco

CGI toimittaa toimiviksi havaittuihin arkkitehtuureihin pohjautuvia Cisco-pilvipalveluita. Niiden avulla selkeytetään teknologian elinkaarta kustannusten ja riskien vähentämiseksi. CGI osallistuu Ciscon Cloud and Managed Services Program (CMSP) -ohjelmaan ja on saanut vaativan sertifioinnin sekä läpäissyt kolmannen osapuolen tekemän auditoinnin, jotta varmistetaan huipputason palvelu, tietoturva ja tuki.

logo-dell

CGI:n ja Dell:n monivuotinen kumppanuus keskittyy yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden kriittisimpien teknologiahaasteiden ratkaisemiseen. Globaali yhteistyömme kattaa molempien yritysten johtavat sovellukset ja liiketoimintaratkaisut asiakkaidemme tehokkuuden, turvallisuuden ja liiketoimintaprosessien parantamiseksi.

logo-ot

OpenText näyttää muille suuntaa yritysten tietojen hallinnassa. Se auttaa asiakkaita yksinkertaistamaan tietojenhallintaprosessejaan ja -järjestelmiään. Global Platinum Partnerina ja OpenText SAP Competence Partnerina tarjoamme toimialakohtaisia OpenText -teknologiaan perustuvia liiketoimintaratkaisuja esimerkiksi öljy-, kaasu- ja rahoitusaloille.