Kauppa ja palvelut

Kauppa ja palvelut

Autamme hyödyntämään myynnin kaikki kanavat

Tiedätkö jo, miten saisit kaiken irti monikanavaisen kaupan mahdollisuuksista? Oletko asiakkaasi ykkösvaihtoehto siitä riippumatta, käykö hän myymälässä vai verkkokaupassa ja asioiko hän tietokoneella, tabletilla vai kännykällä? Mistä oikeastaan tiedät, mitä asiakkaasi haluaa? Ja miten hallitset palvelujasi ja materiaalivirtoja, kun monikanavaisuus vaatii ketjutoiminnalta ja tilaus-toimitusketjun hallinnalta entistä enemmän?

Ratkaisut verkkokaupasta toiminnanohjaukseen vähittäis-, tukku- ja autokaupalle

Yhdistämme monikanavaista kauppaa tukevat parhaat käytännöt ja vahvan ratkaisuosaamisen. Luot avullamme perustan erinomaiselle asiointikokemukselle ja saat etumatkaa kilpailijoihisi. Monikanavaisen kaupan kattavaan tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi

Lisäksi CGI:n syvällinen osaaminen toiminnan ohjaamista ja optimointia tukevista ratkaisuista mahdollistavat tehokkaat prosessit, reaaliaikaisen tiedon ja ketterät toimintamallit yli koko kaupan arvoketjun.

Hyödynnä CGI:n asiantuntemus ja kokemus

Palveluihimme luottaa suuri joukko suomalaisia ja eurooppalaisia kaupan alan yrityksiä. Tutustu esimerkiksi, miten Aurinkomatkat uudisti asiakkuudenhallintansa ja miten kauppaketju Minimani otti käyttöönsä Suomen ensimmäisen nimenomaan vähittäiskaupalle tehdyn toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmän.

Palvelemme maailmanlaajuisesti yli 250 kaupan alan yritystä, joista monet ovat alallaan maailman suurimpia. Palveluksessamme on kansainvälisesti yli 700 vähittäiskaupan ja kaupan arvoketjun osaajaa. Tuotamme kattavia ulkoistuspalveluita sekä kaupalle että kuluttajatuoteteollisuudelle.