IT-infrastuktuuripalvelut

IT-infrastruktuurin konsultointi

Nosta IT-järjestelmät ja -palvelut uudelle tasolle

ICT-Infrastruktuuri ei ole pelkästään palvelimia, työasemia, verkkokaapeleita, levy-yksiköitä, käyttöjärjestelmiä, varusohjelmistoja ja muita laitteisiin liittyviä asioita. Se on myös mitä suurimmassa määrin asiantuntijaosaamista. Kokeneet IT-infrastruktuurin asiantuntijamme ovat asiakkaiden tukena laajalla rintamalla hyvin yksityiskohtaisesta teknisestä tietämyksestä kykyyn suunnitella monikansallisen tietotekniikkapalveluorganisaation ympäristöjä ja toimintaa. Tuotamme palveluita monipuolisesti niin kotimaisille kuin monikansallisille yrityksille sekä julkisen sektorin asiakkaille.

Sertifioitua ICT-infrastruktuuriosaamista

Tarjoamme sertifioitua ICT-infrastruktuuriosaamista muun muassa Microsoftin, Citrixin ja VMwaren tuotteista ja niiden soveltamisesta asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Palveluitamme ovat muun muassa:

  • työasema- ja palvelinympäristöjen nykytilan analyysit ja kehitystiekartan laadinta
  • tuotteiden ja ratkaisujen soveltuvuusarvioinnit (POC)
  • ICT-ympäristöjen ”terveystarkastukset”
  • infrastruktuuriratkaisujen suunnittelu. 

Turvallisuutta ja käyttöoikeuksien hallintaa

Meillä on Suomessa pitkäaikaista käytännönnön kokemusta identiteetin ja käyttöoikeuksien (IAM) hallinnan tekniikoista, menetelmistä, käyttöönotoissa ja käyttövaltuuksien raportoinnista, myös valtionrajat ja yritysrajat ylittävistä ratkaisuista. Sertifioitua tietoturvaosaamisemme kattaa muun muassa Oraclen, CA:n ja Microsoftin tuotteet. Osalta konsulteiltamme löytyy myös tietoturvallisuusalan CISSP- tai CISA-tutkinto.

Lue lisää tietoturvapalveluistamme.

Projekteja, palveluita ja prosesseja

Johdamme projekteja, määrittelemme palveluja ja laadimme sekä ohjaamme prosesseja vankalla kokemuksella. Asiantutijamme ovat sertifioituneet muun muassa IPMA-C- ja PRINCE2-menetelmien sekä ITIL-, Togaf- ja COBIT-viitekehyksien osaajiksi.