Henkilöstöratkaisut

Henkilöstö- ja palkkahallinto

Luotettava kumppanisi operatiivisen ja strategisen HR:n ratkaisuissa

Henkilöstöhallinnon tavoite on varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella, oikeaan aikaan. Hyvin toteutetut digitaaliset HR-palvelut tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle.

Muuttuva toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja digitalisoidut HR-toiminnot tuovat henkilöstön johtamisen ja kehittämisen olennaiseksi osaksi organisaation toimintaa. Pitkä historiamme HR-ratkaisujen toimittamisessa ja kehittämisessä edesauttaa asiakkaitamme niin operatiivisten toimenpiteiden virtaviivaistamisessa kuin strategisten päämäärien saavuttamisessa.

CGI tarjoaa työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Konsultointiosaamisemme yhdistettynä järjestelmätoimituksiin antaa asiakkaillemme kaksinkertaisen edun, jossa yhdistyvät kustannustehokkaat projektit ja kokenut osaava tiimi. 

Onko teidän organisaationne HR-prosessit jo digitalisoitu? Testaa organisaationne HR:n digitaalisuuden taso kepeällä kyselyllä!

Tehokkuutta. Tuottavuutta. Työhyvinvointia.

Tehokkuutta. Manuaalinen työ automatisoidaan ja henkilöstötieto on helposti käytettävissä.
Tuottavuutta. Oikeat ihmiset, oikealla osaamisella, oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Työhyvinvointia. Digitaaliset prosessit mahdollistavat henkilöstön osallistamisen ja tasapuolisen johtamisen.

Luomme edellytykset HR-prosessien tehostamiselle parhaat käytännöt ja olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden. HR-ratkaisujemme perustana toimii CGI HRM -kokonaisuus, sekä vaihtoehtoisesti SAP:n HR ja SuccessFactors -tuoteperhe, joko omalaiteympäristössä, pilvipalveluna tai ulkoistettuna palveluna asiakkaamme tarpeista riippuen. Meiltä löytyy laaja tarjonta palkkaratkaisuja, joista valitaan se, joka vastaa parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

Tuomme tiedon analysointiratkaisuilla oikea-aikaista tukea asiakkaidemme päätöksen tekoon ja mahdollistamme heille enemmän aikaa tuottavaan työhön muun muassa mobiilitoimintojen avulla. Työhyvinvointiratkaisumme tukevat esimiehiä muun muassa varhaisessa välittämisessä sekä osaamisien, eläköitymisien ja henkilöstömuutoksien hallitsemisessa. 

Tutustu tarkemmin tarjontaamme

HR analytiikka
HRM kokonaisratkaisu
Palkkaratkaisut
Työajanhallintaratkaisut
Työntekijäkokemuksen johtaminen