Future Talent -tapahtuma 27.1.2017, Finlandia-talo

Future Talent 26.1.2018, Finlandia-talo

Ota työurasi seuraava askel CGI:llä!

Twitter #CGIFutureTalent  Facebook Future Talent 

Tervetuloa tutustumaan CGI:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Tavoitteenamme on rekrytä tapahtumasta useita kymmeniä uusia talentteja, oletko sinä yksi heistä? Tutustu Future Talent -traineeohjelmaan ja avoimiin paikkoihin.

Future Talent -traineeohjelman kautta tarjoamme myös monia lopputyömahdollisuuksia. Osallistu Future Talent -tapahtumaan ja tule kertomaan ideasi!

CGI:llä pääset aidosti mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja kartuttamaan kokemustasi työskentelemällä yhdessä eri toimialojen sekä teknologioiden ammattilaisten kanssa. Meillä jokaisen asiantuntemusta ja osaamista arvostetaan ja huippuasiantuntijaksi tai esimieheksi kasvamiseen on loistomahdollisuudet. Monipuolisia ja mielenkiintoisia urapolkuja on tarjolla teknisen ja kaupallisen puolen sekä esimerkiksi palvelumuotoilun osaajille. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työhön, asiakkaaseen ja työkavereihin.

>> Ilmoittaudu tilaisuuteen