Yksinäisyyttä torjuvan HelsinkiMission sosiaalityölle on olemassa hälyttävän suuri tarve. CGI:n kehittämä HelpingApp auttaa yhdistämään vapaaehtoiset auttajat ja avun tarvitsijat.
CGI:n yhteistyökumppaneiden kanssa lanseeraama Spoofy on ilmainen mobiilipeli, jossa seikkaillaan tutuissa ympäristöissä ratkoen erilaisia kyberpulmia. Spoofy on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi ja ladattavissa sekä Android- että iOS-laitteille.

Anamme oman panoksemme työskentely- ja asuinpaikkakuntien jatkuvaan kehitykseen. 

Olemme vahvasti mukana parantamassa valtion, kuntien ja sairaanhoitopiirien ratkaisuja, jotka vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisen arkeen. 

Tuemme vuosittain erilaisia yhteisöjä toteuttamalla ilmaiseksi yritysvastuuprojekteja, jotka ovat osa CGI:n globaalia Dream Connectors -ohjelmaa. 

Lisäksi henkilöstöllämme on mahdollisuus viettää yksi työpäivä vuodessa valitsemassaan hyväntekeväisyyskohteessa. 

 

24/7
Euroopassa on yli 750 000 viittomakielen käyttäjää ja vain 12 000 tulkkia. 
 

CGI ja Signmark (Marko Vuoriheimo) kehittivät Chablan, joka on ensimmäinen viittomakielisten yhteisöjen tarpeisiin rakennettu sovellus. Käyttäjillä on tulkkauspalvelu käytössään 24/7. Chabla parantaa kuurojen jokapäiväistä kommunikointia ja elmämänlaatua. 

Chabla on saanut useita kansainvälisiä palkintoja. 

2017
Vuonna 2017 koodasimme vapaaehtoistyönä sovelluksen HelsinkiMissiolle. 
 

HelpingAppin avulla vapaaehtoiset voivat muun muassa ilmoittautua vapaisiin työtehtäviin, kertoa millaisissa tehtävissä ja milloin ovat käytettävissä sekä viestitellä apua välittävän organisaation kanssa.

Projekti on osa CGI:n Dream Connectors -ohjelmaa. 

2019
Vuonna 2019 kehitetty Spoofy on mobiilipeli, joka opettaa kybertaitoja ja nettikäyttäytymistä alakoulun ensimmäisten luokkien oppilaille.
 

Peli on maksuton ja saatavilla suomen- ja ruotsinkielisenä. 

Projekti on osa CGI:n Dream Connectors -ohjelmaa.  

 


 

Get involved -ohjelma kannustaa hyväntekeväisyyteen

Get Involved -ohjelma tarjoaa CGI:n työntekijöille mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä palkallisesti yhden päivän ajan vuodessa. Näin annamme oman panoksemme työ- ja asumisyhteisöjen jatkuvaan kehittämiseen. Tilikauden 2019 aikana työntekijämme olivat mukana hyväntekeväisyystoiminnassa 450 tunnin verran. Hyväntekeväisyyttä tehtiin yli Suomen rajojen. 

 

Katso kuvia yritysvastuutoiminnastamme

csr-charity-get-involved