Helsinki, 06.11.2017 - Kuurojen elämää mullistava mobiilitulkkauspalvelu Chabla eteni finaaliin kansainvälisen IxDA Interaction Awards -kilpailun kolmessa eri kategoriassa.
CGI:n yhteistyökumppaneiden kanssa lanseeraama Spoofy on ilmainen mobiilipeli, jossa seikkaillaan tutuissa ympäristöissä ratkoen erilaisia kyberpulmia. Spoofy on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi ja ladattavissa sekä Android- että iOS-laitteille.

Toimimme Suomessa 18 eri paikkakunnalla lähellä asiakkaitamme. Tällä tavalla edistämme jatkuvaa kehittymistä koko Suomen mitalla. 

Sitoudumme kestävään liiketoimintaan CGI:n sisällä, toimitusketjussamme ja kumppaneidemme kanssa. Edellytämme eettisiä toimintatapoja myös alihankkijoiltamme ja kolmansilta osapuolilta. Myös ratkaisuissamme on otettu huomioon vastuullisuus- ja ympäristönäkökohdat. 

Olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen ja kestävään liiketoimintaan, jota tukee mm.

  • ISO 14001 -sertifioitu ympäristöjärjestelmä,
  • GHG-protokollan mukaan mitatut ilmastotavoitteet,
  • CGI:n ympärstöpolitiikka CSR Policy sekä
  • Helsingin kaupungin ilmastokumppanit-ohjelma

Omat ympäristövaikutuksemme liittyvät pääasiallisesti henkilöstön liikkumiseen sekä toimitilojen ja palvelinkeskusten sähkön kulutukseen, lämmitykseen ja jäähdytykseen. Pienennämme vaikutustamme vaihtamalla kestävämpiin energialähteisiin ja tehostamalla toimitilojemme käyttöä. 

Päästöt 2008-2019
CGI Suomen päästöt vuosina 2008-2019. Olemme puolittaneet omat päästömme 2008 vuoteen verrattuna.

Pyrimme antamaan oman panoksemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja edistämään näiden saavuttamista. Tavoitteenamme on jatkaa työtä paremman maailman puolesta.

Katso täältä ne tavoitteet, joihin meidän toimintamme tällä hetkellä eniten vaikuttaa.

 


 

 

Tiesitkö, että

 

95%:lla
toimitiloistamme on uusiutuvan energian sähkösopimukset.
51 % 
työntekijöistä kulkee työmatkansa muulla kuin omalla autolla.
56%
Olemme vähentäneet omia päästöjämme puolella verrattuna vuoteen 2008.

 

 

 


 

Yhteistyökumppanuuksia ja sertifikaatteja