Viipurin koirat

Päivi liittyi vapaaehtoisten joukkoon ja vietti päivän Viipurin kodittomien koirien ja kissojen tarhalla. Joukko vei tarhalle ruokaa ja lääkkeitä eläimille. Tarhalla Päivi kuvasi sirutettuja pentuja, joille etsitään rokotusten jälkeen uudet kodit. Lisäksi Päivi selvitti tarhalle tuodun koiran turkkia takuista.  

Aada ja kulkukoira

Aada toimii vapaaehtoistyöntekijänä Recueyhdistys Kulkurit ry:ssä. Hän kävi tutustumassa Romaniassa yhteistyökumppaneiden koiratarhoilla. Keskustelua käytiin eläinsuojelijoiden kanssa nykytilanteesta ja kehitystarpeista. Lisäksi hän tapasi adoptio-ohjelmaan kuuluvat 200 koiraa ja päivitti niiden kuulumiset.   

Crossfit

Marko osallistui Crossfit-kilpailuihin avustajana. Häntä odotti yllätys, kun ovella hän sai Media-tekstillä varustetun t-paidan. Kuva kisoista siis Markon käsialaa!  

Hope ry

Tanja oli tiiminsä kanssa tekemässä hyvää Hope Ry:n toimipisteellä. Päivään sisältyi lajittelua ja hyllytystä. Tiimi koki varastotyön hyödyllisenä, koska siinä näki konkreettisesti, miten osa lahjoitustavarasta lähti asiakkaiden mukaan sitä mukaan, kun ne ehdittiin hyllyttää.  

Hennan ja Idan hyväntekeväisyyspäivä

CGI:läiset Henna ja Ida osallistuivat vapaaehtoisina Oulun Hupisaarten purojen kunnosutstalkoisiin, jossa rakennettiin kutusoraikkoja taimenille. CGI tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden käyttää yhden päivän hyväntekeväisyystyöhön.

Joulujuoksu

CGI:läiset juoksivat Pelastakaa Lapset ry:n Joulujuoksussa kotimaisten lasten puolesta. Mukana oli hyvä porukka, noin 40 memberiä.  

Naistenpäivä

Naistenpäivää vietettiin ruusujen ja kahvitarjoilun merkeissä.  

Lapsi mukaan töihin -päivä

CGI:n toimistolla riitti vilinää ja vilksettä lapset mukaan töihin -päivänä, jolloin lapsille opetettiin kevyesti mm. koodauksen ja kybertaitojen alkeita ja pidettiin hauskaa erilaisten tehtävien merkeissä.  

Kestävän kehityksen viikolla kierrätettiin

Kestävän kehityksen viikkoa vietettiin kierrätysteemalla. CGI:n toimipisteissä kerättiin sähköromua kierrätykseen ja vaatteita niitä tarvitseville.  

 

Joulupuu-keräys

Joulupuu-keräys järjestettiin useilla paikkakunnilla. Kuvassa osa pääkonttorin lahjasaaliista.   

CGI:läiset Joulujuoksussa

CGI osallistui Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksuun 2.12.2017. Tapahtuman avulla tuettiin köyhissä oloissa asuvia kotimaan lapsia.

CGI:läiset Joulujuoksun lähtöviivalla

CGI:äiset valmiina lähtöön Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksussa.