Palkansaajan tietoturvallinen käyttöliittymä on verkkopankki. Omaa palkkalaskelmaa voi katsoa missä ja milloin tahansa verkon välityksellä.

Kestävä kehitys, läpinäkyvyys ja vastuullisuus ovat nykyään itsestään selviä vaatimuksia. Me autamme eri toimialojen organisaatioita löytämään digitalisaation ja ekotehokkuuden tuoman kilpailuedun ja säästöpotentiaalin sekä luomaan kestävän kehityksen tulevaisuuden tiekartan. Ratkaisumme auttavat digitalisaation ja kestävän kehityksen yhdistämisessä asiakkaidemme liiketoiminnassa.

 

 

Aromi-satokausikalenteri

Satokausikalenteri valloittaa pian suurkeittiöt

Digital Spark -innovaatiotyöpajassa törmäytettiin suurkeittiöitä, digiasiantuntijoita ja Satokausikalenteria. Lopputuloksena syntyi sopimus Satokausikalenteria kustantavan Sesonkia Oy:n ja CGI:n välillä.

Lue asiakastarina

 

 

csr helsinki bus system

Helsingin bussiliikenne johtaa herkällä kaasulla

Helsingin bussiliikenne ja CGI pilotoivat Microsoftin uuden PowerMapin käyttöä ajodatan visualisointiin. Työkalun avulla voi hahmottaa helposti animoiden kartalla esimerkiksi ne paikat, joissa tehdään eniten punaisia jarrutuksia.  

Lue asiakastarina

 

 

application services devops services

Vantaa ulkoistaa IT-peruspalvelunsa CGI:lle

CGI ja Vantaa ovat sopineet it-palveluiden ulkoistuksesta. Tietotekniikan tuki-, kehitys- ja ylläpitopalvelut sekä noin 11 000 loppukäyttäjän tuki siirtyvät CGI:n vastuulle ulkoistuksen myötä.

Lue uutinen

 

 

 


 

Pilvipalveluja ja infraratkaisuja energiaa säästäen

Ulkoistettujen IT-palvelujen tuottajana infrastruktuuripalvelut ja palvelinkeskukset ovat toimintojemme ytimessä. Niiden toimintavarmuden ja turvallisuuden lisäksi panostetamme energiatehokkuuteen. Kestävän kehityksen käytäntöjen avulla parannamme tehokkuutta ja vähennämme hiilidioksidipäästöjä. Palvelinkeskuksissa käytämme:

  • Jäähdytysjärjestelmiä, jotka mahdollistavat kylmän ulkoilman hyödyntämisen - säästäen näin jäähdytykseen tarvittavaa energiaa.
  • Lämmöntalteenottoa, jolla palvelimista tuleva lämpö voidaan ohjata kiinteistön lämmitykseen.
  • Lattiarakenteita ja kylmäkäytäviä, jotka vähentävät jäähdytyksen energiankulutusta.
  • Palvelimien virtualisointia ja konsolidointia – tämä on avainasemassa energian kulutuksen ja kulujen vähentäjinä.
  • Vihreän IT-infrastruktuurin (Green IT) käytäntöjä omissa konesaleissamme sekä tarjoamalla kyseisiä palveluja asiakkaillemme.

 

Palvelinsali