IT-ulkoistukset ovat keino saavuttaa suuria säästöjä IT-kuluista. Samaan aikaan ne tarjoavat valmiit työkalut ja osaajat digitaalisten palvelujen kehittämiseen aiempaa nopeammalla sykkeellä. Tule kuulemaan IT-ulkoistusten hyödyistä ja onnistumisen edellytyksistä webinaariimme!

Ilmoittaudu mukaan

 


 

Tutustu myös webinaaritallenteisiin

Riippumatta toimialasta, Call Centerien eli asiakaspalvelukeskusten vetäjien on lisättävä tehokkuutta ja parannettava monikanavaista asiakaskokemusta. Webinaarissa saat kuulla, mitkä ovat viimeisimmät parhaat käytännöt siinä, miten teknologialla voidaan tukea asiakaspalvelua, jotta tehokkuus ja asiakaskokemus paranevat. Käymme läpi useita käytännön esimerkkejä ja lisäksi saat kattavan katsauksen erilaisiin ratkaisuvaihtoehtoihin.

Lataa webinaaritallenne

Webinaarissa käsiteltiin ketterää kehittämistä, tiedolla johtamista, työkyvyttömyysriskin tunnistamista koneoppimisen avulla ja suostumuksen hallintaa työhyvinvoinnin ekosysteemissä. Katso lisätietoa webinaarin sisällöstä latauslinkin takaa. 

Lataa webinaaritallenne

 

Kuuluuko tehtäviisi verkkopalveluiden saavutettavuuden varmistaminen? Oletko epävarma siitä, mitä saavutettavuusdirektiivi velvoittaa tai onko organisaatiosi ottanut huomioon kaikki saavutettavuuden vaatimukset? Webinaarissa kuulet, miten laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta velvoittaa digipalvelujen tarjoajia, ja kuinka riittävään saavutettavuuteen päästään. 

Lataa webinaaritallenne

 

Nosta laskujesi sähköistymisaste seuraavalle tasolle ja vaikuta laskutuksesi kustannuksiin, ekologisuuteen ja perillemenoon tarjoamalla monipuoliset ja nykyaikaiset sähköisen laskun välitystavat. Käsiteltävien aiheiden joukossa ovat mm. seuraavat:

  • Mobiililaskutus (Kivra, MobilePay & OmaPosti)
  • E-laskujen vastaanottoehdotussanomat(RP-sanomat)
  • Markkinointi ja tiedottaminen
  • Kansainvälinen yrityslaskutus (PEPPOL)

Lataa webinaaritallenne

Webinaarissa kerromme, kuinka Data360-ratkaisumme tuo henkilötietojen jakamisen palvelutarjoajalta toiselle äärimmäisen helpoksi, mikä auttaa parantamaan asiakaskokemuksia ja luomaan asiakkaille uudenlaisia palveluja. Lisäksi käymme läpi sosiaali- ja terveydenhuollon käyttötapauksia ja kerromme miten innovaatio toimii.

Lataa tallenne

 

Automaattinen työvuorosuunnittelu muuttaa työvuorojen suunnitteluprosessia ja toimintatapoja organisaatiossa. Webinaarissa käymme läpit CGI:n kokonaisratkaisua, joka sisältää asiantuntijapalvelut optimointiratkaisun onnistuneeseen käyttöönottoon ja muutoksen hallintaan.

Lataa tallenne

Kuinka kenttätyöntekijöiden välitöntä asiakastyöaikaa saadaan lisättyä? Liikkuvien työntekijöiden työt on mahdollista suunnitella, optimoida ja hallita siten, että tuottavuus kasvaa ja samalla välitön asiakastyö lisääntyy konkreettisin tuloksin. Webinaarissamme opit laskemaan kenttätyöllesi hintalapun ja oivallat, miten sitä on mahdollista kutistaa siten, että välitön asiakastyöaika lisääntyy.

Lataa tallenne

 

Esimiehiltä odotetaan läsnäoloa ja jatkuvaa sparrausta, mutta samalla työntekijät ovat itseohjautuvia ja haluavat kantaa entistä enemmän vastuuta omasta työstään. Työn murros on johtanut siihen, että työ ei ole enää ajasta ja paikasta riippuvaista. Etätöiden merkitys on kasvanut ja haastanut työyhteisöjä uudella tavalla.

Millä tavalla organisaatiot voivat paremmin tukea etätyön johtamista ja miten se näkyy työntekijäkokemuksessa? Lataa alta webinaaritallenteemme ja ota selvää.

Lataa webinaaritallenne

Valtaosa kyberturvallisuuteen liittyvistä ongelmista on seurausta inhimillisestä toiminnasta tai ihmisen tekemästä virheestä. Riskiä voi pienentää lisäämällä henkilöstön tietoturvatietoja ja -taitoja selkeiden ohjeistusten, säännöllisen viestinnän ja ymmärrettävien koulutusten avulla. Tässä webinaarissa neuvomme, kuinka henkilöstöstä tehdään kyberturvallisuuden vahvin lenkki. 

Lataa webinaaritallenne

 

Miten aterioiden hiilijalanjälki saadaan pidettyä minimissä, ruoka-annokset vastaamaan Suomen ravitsemussuosituksia ja reseptit kohtaamaan ruokailijoiden erityistarpeet samalla, kun kustannukset nousevat ja resurssit tiukentuvat? Webinaarissa tutustumme digitaalisten työkalujen rooliin osana vastuullista ruokapalveluekosysteemiä. 

Lataa webinaaritallenne

 

Digitaalinen HR -akatemia on ilmainen verkkokurssi, joka kokoaa HR-asiantuntijoiden neuvot napakaksi paketiksi. Viiden webinaarin sarjasta saat selkeitä vinkkejä ja ohjeita henkilöstöjohtamisen sekä HR- ja palkkaprosessien digitalisointiin.

Ilmoittaudu mukaan

 

Titania-työvuorosuunnittelujärjestelmään on julkaistu uusia visuaalisia dashboardeja, joilta näet kaiken tarvitsemasi tiedon työvuoroista helposti ja ketterästi. Tule webinaariimme tutustumaan Titania Raportoinnin uusiin mahdollisuuksiin!

Lataa wbinaaritallenne

 

Auttaako palkkajärjestelmä tekemään työn tehokkaammin vai kaipaavatko palkkaprosessinne kehitystä? CGI HR Palkat auttaa muistamaan deadlinet, toimii luotettavasti kellon ympäri ja on helppo käyttää. Lataa webinaaritallenne ja näe, kuinka palkanlaskentaohjelma auttaa käyttäjää onnistumaan tehtävässään.

Lataa webinaaritallenne