Yhteistyössä Microsoftin kanssa

Webinaarisarja sisältää:

 

 


 

Johdanto webinaarisarjalle: CGI:n ratkaisut Microsoftin älykkääseen pilveen
19.5. klo 14.30-15.00

Webinaarissa raapaisemme pintaa, miksi vanhenevat järjestelmät kannattaa nyt päivittää digitaaliseen liiketoiminta-alustaa ja toki myös miten voit jatkossa repiä enemmän irti älykkäästä pilvestä, mikäli olette jo transformaation aloittaneet. Kumoamme muutaman yleisen harhakuvitelman älykkääseen pilveen siirtymiseen liittyen ja vinkkaamme oikean tavan lähestyä tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen suljettu

 


 

Älä jätä D365-investoinnin hyötyjä puolitiehen - ratkaisuna CGI Analytics for Dynamics365, 20.5. klo 9.00-9.30

Dynamics-työkalujen pilvialustalle siirtymisen myötä on mietittävä datan hyödyntämistä mm. raportointia ja analytiikkaa varten uudesta näkökulmasta. D365n data on integroitavissa Azureen, mikä tarjoaa lukuisia datan hyödyntämismahdollisuuksia. Tule mukaan kuulemaan miksi datan hyödyntämistä kannattaa miettiä D365-järjestelmäkäyttöönoton yhteydessä ja millaisia kokemuksia meillä on olemassa olevista toteutuksista D365 Finance and Operations -datalla.  

Ilmoittautuminen suljettu

 


 

Advanced analytics: Miten parannat älykkäällä analytiikalla liiketoimintaasi?
26.5. klo 9.00-9.30

Asiakasesimerkkejä, miten olemme tuoneet liiketoimintahyötyjä asiakkaillemme yhdistelemällä eri datalähteitä Azuren data-alustalle, rakentamalla läpinäkyvyyttä liiketoimintaprosesseihin Power BI työkalulla ja tuomalla ennustettavuutta algoritmeilla.

Ilmoittautuminen suljettu

 


 

Miten datasta saadaan liiketoimintaa edistävä hyödyke? 27.5. klo 9.00-9.30

Mihin kaikkeen huono datan laatu vaikuttaa ja miten sitä voidaan lähteä korjaamaan?  Tässä webinaarissa käsittelemme datan laatua Enterprise Data Managementin kautta muuttuvassa ja stabiilissa ympäristössä.

Ilmoittaudu

 


 

Integration Office: integraatiot palveluna 28.5. klo 9.00-9.30

CGI:n toimintamalli jolla otamme vastuun asiakkaamme kaikista integraatiototeutuksista ja niiden tuottamisesta palveluna Azure teknologiaan perustuen. Käytännön esimerkkejä hankkeista.

Ilmoittaudu

 


 

PowerApps: Digitalisaation kattavuuden lisääminen low-code ratkaisuilla
29.5. klo 9.00-9.30

Vaikka liiketoiminnan digitalisaatioon on nykypäivänä paljon vaihtoehtoisia ratkaisutapoja, organisaatioissa on vielä paljon manuaalista työtä vaativia käyttötapauksia, joita ei kannata automatisoida kustannussyistä. Miten uuden sukupolven low-code ratkaisuilla kuten PowerAppsilla voidaan parantaa tilannetta?

Ilmoittaudu